Andrea Berg kommer i 2019 til Berliner Waldbühne

Hvis en kvinde i Tyskland kan sørge for ægte følelser, snurrende mavefornemmelser, gåsehud og lykkefølelser, ved uforglemmelige og betagende shows i udsolgte arenaer – så kan der kun være én, Andrea Berg. En kunstner, der har en enestående position på det tyske musikmarked på grund af hendes autentiske og sympatiske måde at være på. Siden 1992 har hun stået for store følelser, kærlighed og lidenskab – hun har redet på drager, kærtegnet sjæle, fortryllende hjerter, solgt mere end 13 millioner udgivelser, brudt rekorder og inspireret utallige mennesker.

2017 var for schlager dronningen et meget succesfuldt år, som hun ikke efterligner så hurtigt ingen. Hendes tour “Seelenbeben LIVE” samt hendes “Hautnah” koncerter, som hun holdte til hendes fans til jubilæet “Andrea Berg – 25 Jahre Abenteuer Leben” opfyldte et stort ønske og blev helt udsolgt.

Hendes “Best Of-Album” der blev udgivet i september, nåede guld inden udgivelsen og GFK Entertainment (Official German Charts) bekræfter, Ingen tysk sanger havde flere nummer 1 album i dette land end hende – 10 top placeringer! Ingen anden sanger bragte 6 albums i træk til plads 1 på hitlisterne. Og en meget speciel plade, hendes “Best Of” er mest placeret i de officielle tyske hitlister! Det sidste album Seelenbeben er det mest succesrige album af en kunstner i 2016, og ANDREA BERG blev hædret for dette med ECHO 2017. (For øvrigt den 8. ECHO-pris i løbet af sin karriere.)

Som en speciel gave til sine fans forbereder Andrea og hendes hold sig allerede på en spektakulær Open-Air-Sommer 2019. Udover hendes “Heimspiel-koncerter” i Aspach, som finder sted hvert år, spiller Andrea Berg på yndlings udendørs scene igen i 2019, Berlin Waldbühne.

Forsalget er allerede startet og du kan finde billetter til Andrea Berg – Das Open Air 2019 på Waldbühne Berlin her: Waldbühne Berlin

Kilde: Semmel.de

Det skal du læse