Andrea Berg: “Jeg ville have bebrejdet mig selv for evigt”

Foto: John Nissen / Tyskschlager.dk

Stormen Sabine skaber en turbulens i Tyskland! Der er massive begrænsninger i jernbanetrafikken, og nogle større begivenheder måtte aflyses. Så også Andrea Bergs koncert i Halle. Som hun nu skriver på Facebook, fortryder hun ikke at tage dette skridt. Det var første gang i 28 år af hendes karriere, at hun aflyste en koncert, og det er en god ting!

Selvom det naturligvis er en skuffelse for fansene, når en sådan speciel koncertaften bliver aflyst, står Andrea ved denne beslutning, to dage efter aflysningen. Nu skriver hun et følelsesladet indlæg på Facebook, hvor hun skriver meget tydeligt: “Det var den rigtige beslutning! Jeg ville have bebrejdet mig for evigt, hvis nogen var blevet skadet bare for at deltage i koncerten.”

Hun var også påvirket af stormen! Da de ankom i deres hjemby Aspach søndag aften, efter en ti timers kørsel, blokerede et væltet træ deres adgang.

”På vej hjem kørte vi forbi mange faldne træer. Vores bus blev også rusket af vindstødene som var det et legetøjshus. Det var meget voldsomt. […] Da vi endelig ankom til Aspach efter ti timers kørsel, var indgangen til vores hus allerede blokeret af væltede træer. ” “Sabine” havde raset meget der også; At annullere koncerten var virkelig den rigtige beslutning!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse