Andrea Berg i ZDF-Fernsehgarten: Er det uretfærdig kritik og grimt sprog, eller !

Som forventet var Andrea Bergs optræden i ZDF-Fernsehgarten højdepunktet i dette tv-program. Dronningen af ​​tyske schlager fik lov til at synge flere sange. Andrea brugte dette til at annoncere sit kommende nye album. Desværre kom Andrea Berg ikke kun med positive reaktioner.

Der var grimt sprog om hendes valg af tøj, især på de sociale medier. Meget af denne kritik var simpelthen uretfærdig mener nogle. Spørgsmålet opstår selvfølgelig, om man ikke længere kan klæde sig sexet efter en vis alder?

https://youtu.be/grhcgPpWp04

Andrea Berg er en stolt 56 årig dame.

Og i over 30 år har hun været en af ​​de helt store stjerner i den tyske Schlager. I løbet af denne tid har hun altid præsenteret sig selv meget sexet på billeder og ved optrædener. Fokus var selvfølgelig altid på musikken, men Andrea Berg viste sig også visuelt fra sin bedste side.

Nogle reaktioner på hendes optræden i ZDF tv-haven tillader kun den konklusion, at en kvinde ikke længere må vise sig selv på den måde efter en vis alder. Skal Andrea nu på scenen med cardigan og plisseret nederdel, bare fordi hun er over 50 år? Andrea Berg gør meget for sin flotte krop og har selvfølgelig ret til at vise den på scenen.

Nogle af reaktionerne på sociale medier ønsker vi ikke at gå i detaljer med. Men udtalelser som “Hun har brug for det i en alder af 56” eller “Skal kameraet pege på de rynkede bryster?” er simpelthen uretfærdige og vil bevidst gøre ondt.

Fansene holder sig til Andrea Berg

Det er alligevel overraskende, at man på Twitter og Facebook frem for alt ikke ved, hvad de skal stille op med den tyske Schlager-sang om Andrea Berg. Dette er en bi-refleks, som denne musikgenre har udløst i årevis. Andre schlagerstjerner kan også synge en sang om det.

Hendes fans er forenet bag sangerinden og vil også strømme til hendes koncerter, hvis hun stadig klæder sig sexet som 70-årig.

Kilde: Schlagerfieber.de

Hvad syntes du om Andrea’s påklædning i de to videoer herover, som begge er fra Søndagens ZDF-Fernsehgarten – Er det ok med den åbne kjole, eller Hotpants og lange støvler?

Det skal du læse