“ZDF-Fernsehgarten”: Schlagerfest skaber voldsom kritik

Alle fans havde ventet spændt på denne dag: I søndags, den 30. juni, var Andrea Kiewel vært for den store schlagerfest i “ZDF-Fernsehgarten”. Selvfølgelig var der mange store stjerner som Bernhard Brink, Christin Stark og Anna-Carina Woitschack.

På trods af den sprudlende stemning i programmet var der også meget kritik. Især én ting irriterede seerne: På trods af liveshowet sang de med fuld playback.

Fans raser online over “Fernsehgarten”

Nogle seere lod deres vrede komme til udtryk på programmets officielle Instagram-konto. “Enhver, der ikke kan synge live, burde ikke optræde i et live-program”, rasede en bruger. Folkemusiklegenden Hansi Hinterseers optræden blev især kritiseret. “Han burde øve sig i at bevæge sine læber synkront under afspilningen,” lød klagen.

“Kiwi” fik også sin sag for igen. En anden følger skrev: “OMG, hvem har klædt hende på? Bukserne, skjorten og frisuren så underjordiske ud …!

De fleste fans var dog glade for den store schlagerfest og efterlod masser af komplimenter i kommentarfeltet for det “flotte og vellykkede program”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse