Andrea Berg i sorg

Kilde: Teddy Brogaard

Det er så tæt på, Andrea Berg græder. Hun har mistet en loyal ven: Heinz Bender († 68). Han var hendes første manager. Heinz kæmpede i ni måneder, men den fordømte kræft tog ham. Hans enke Gisela siger: “En bugspytkirtel tumor i sidste stadie – Heinz accepterede modigt sin skæbne. Kemoterapi, hospitalsophold. Og altid i smerte. Han blev indlagt i september 2017. ”

Andrea Berg forbliver ved minderne. Til de vilde 90’ere i Rheinland. I 1992 opdagede Heinz Andrea, blev hendes manager. Han stod for hendes optrædener, fik Andrea på tv, introducerede hende til den indflydelsesrige pladechef Eugen Römer. Heinz Bender besøgte hende på hospitalet, da hun fødte datteren Lena som i dag er 19 år: “Til barnedåben var der øl og pølser. Han oplevede også Andreas hjertesorger, og beundrede hendes mod.

Han tabte aldrig hende

I tre år var de et team og derefter skiltes de. Heinz tabte dog ikke Andrea Berg, og glædede sig til hendes gigantiske karriere på afstand. I sommeren 2015, det sidste møde. Andrea gav Heinz gratis billetter til sin koncert i Mönchengladbach. Før et par ord, et souvenir foto. Hendes tårer falder på det nu.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse