Andrea Berg: Hotel Sonnenhof åbner endelig igen!

Endelig er det kommet så vidt. Et øjeblik, der ikke kun skulle give gåsehud til schlagerstjernen Andrea Berg. Med lettelsen i Corona-krisen kan familien omkring Schlager-dronningen endelig åbne deres elskede Sonnenhof i Kleinaspach igen i slutningen af måneden.

Fra nu af kan alt kun blive bedre. Corona-krisen er stadig ikke blevet overvundet, men med den første lempelse i pandemi-tiden kan man langsomt se fremad igen. Vi kan møde mennesker, få lov til at spise på restauranter igen – og vi kan endda rejse igen om et par dage.

For Andrea Bergs fans er dette en lille drøm, der går i opfyldelse, fordi hendes familie endelig kan åbne den elskede “Sonnenhof” i Kleinaspach igen.

Som Ferber-familien skriver på deres Facebook-side, ville de være meget glade for at se dig igen, for den 18. maj var “Alaska Restaurant” og landsbypladsen endelig åben for gæster på stedet.

Under lukningen blev der kun solgt måltider ud af huset, men nu kan du endelig hilse på gæster i gården.

Andrea Berg: Sonnenhof-ferie mulig igen! Og der er bedre nyheder for alle rejsende: Fra pinsen kan Hotel Sonnenhof muligvis åbne dørene igen og modtage og imødekomme feriegæster og gæster.

Ikke kun Andrea Berg, men også hele hendes familie er ekstremt glade for, at det endelig foregår og er glad for, at alt er forberedt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse