Andrea Berg: Hendes opdager Eugen Römer er død

Denne nyhed ryster musikverdenen: Eugen Römer, stjerneproducenten og opdageren af Andrea Berg , er død, han døde i en alder af 77 år. Andrea kom med meddelelsen i går aftes.

Hej kære,
Jeg har meget triste nyheder. Eugen Römer er død. Han er nu startet på sin store rejse – forløst fra sin alvorlige sygdom. Mine tanker er med hans familie, kære og venner. Eugen vil aldrig være tavs. Alle hans vidunderlige melodier, hans passion for musik, hans kreativitet, stor sjæl og kærlighed gør ham udødelig. Alene for mig skabte han næsten 150 sange… Mine største hits som “Kilimandscharo”, “Du hast mich tausendmal belogen”, “Und wenn ich geh”, “Auch heute noch”, “Tango Amore”, “Wenn du mich willst (dann küss mich doch)” og mange flere skylder jeg ham.

Tilbage i foråret skrev jeg en sang med Eugen. Og for bare en uge siden spillede jeg ham vores ballade version af „Die Gefühle haben Schweigepflicht“! Jeg ved, at showet skal fortsætte… Og jeg ved, at Eugen vil have os til at fejre og fylde livet med kærlighed.
Jeg vil starte min Hitmedley ved “Giovanni Zarrella Show” i aften på ZDF med denne stille udgave – for Eugen… I dyb taknemmelighed.
Mvh Andrea

Click here to display content from Facebook.
Learn more in Facebook’s privacy policy.

Det skal du læse