Andrea Berg: Har hun fejlet?!

I går aftes var tiden inde: Den anden episode af programmet “Ich find schlager toll” blev sendt på RTLplus. Modereret af Beatrice Egli og Eloy de Jong. Efter de mest populære schlagersange i sidste uge, var gårsdagens show med de mest populære schlagersangere. For Andrea Berg så det ikke så godt ud …

En undersøgelse af “Media Control” bestemte, hvem der var den mest populære schlagersanger i Tyskland. I alt 25 pladser blev tildelt og en rangering blev dannet. Det chokerende: Andrea Berg kom ikke engang ind i top tre!

Hun sluttede kun på 4. pladsen. Blandt de 3 bedste var Beatrice Egli (3), Vanessa Mai (2) og selvfølgelig førstepladsen gik til Helene Fischer. En skam for Andrea – mislykkedes hun?

Det syntes vi ikke!! Når alt kommer til alt, har Andrea Berg hidtil været den eneste, der været på hitlisterne med sine album i over 1000 uger og satte verdensrekord!

Og alle, der kender hende, ved, at hun virkelig ikke er interesseret i nogen rangliste eller sammenligninger. Alt, hvad hun ønsker, er at lave musik og se hendes fans glade.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse