Andrea Berg fra London: Overraskelseshilsen og opdatering af julealbummet

Andrea Berg er selvfølgelig en af de klareste stjerner på schlagerhimlen og overrasker sine fans med en varm hilsen fra den britiske hovedstad London. På sin Instagram-profil har hun delt et billede af sig selv, hvor hun poserer fra en båd med det maleriske Westminster Abbey i baggrunden. Opslaget er ledsaget af varme ønsker om en smuk uge til hendes følgere.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell)

Kærlige hilsner fra hjertet af London

“Kære, de varmeste hilsner til jer alle fra London. ✌ Hav en dejlig uge! “, skriver Andrea Berg på sit seneste Instagram-billede. Det idylliske landskab med Westminster Abbey bag hende og den umiskendelige silhuet af byen fra vandet tilføjer et særligt touch til opslaget. Andreas fans reagerede begejstret på hilsnerne og efterlod adskillige kærlige kommentarer og ønsker til deres stjerne.

Opdatering på julealbummet “Weihnacht”

Midt i de charmerende London-hilsner giver Andrea Berg en lille forsmag på den kommende juletid. Med hashtagget #Dezembertraum giver hun et hint om sit forventede julealbum. Udgivelsen af albummet “Weihnacht” er for nylig blevet udskudt (til 17.11.2023), men fans viser forståelse og glæder sig endnu mere til hendes festlige musik.

Forventningerne til det kommende album “Dezembertraum” er store. På trods af forsinkelsen er fansenes begejstring ubrudt, og de varme hilsner fra London bidrager helt sikkert til den glædelige forventning.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse