Andrea Berg fans kede af det – Ingen Heimspiel i 2020

© dropit.fm

På grund af de foranstaltninger, der er truffet af den føderale regering og de føderale stater, er store begivenheder i Tyskland forbudt på grund af Corona-pandemien, indtil mindst 31. august 2020, og derfor kan Andrea Bergs 15. Heimspiel i Aspach 2020 ikke finde sted.

Das Kult Open Air, der tiltrækker over 30.000 besøgende til Arenaen hvert år, udskydes til det kommende år og afholdes fra 16. til 18. juli 2021.

Ud over de to koncertaftener fredag og lørdag markerer Bergfest om søndagen, den traditionelle afslutning af weekenden (for fanklubber).

Har du købt billetter til Heimspiel 2020, så gem dem for de forbliver gyldige til den tilsvarende dag ved Heimspiel 2021.

Dette gælder også billetter til Bergfest på søndag. Vi beder om din forståelse af, at det ikke er muligt at ændre eller udveksle billetter fra fredag til lørdag eller omvendt.

Koncertaften lørdag (17. juli 2021) er allerede udsolgt. Resterende billetter til fredag aften (16. juli 2021) er stadig tilgængelige. Start-salget for denne kvote vil blive offentliggjort om et par dage på www.andrea-berg.de.

Har du spørgsmål? Brug venligst vores e-mail-adresse ticket@afm-consulting.de

Kilde: Andrea Berg

Det skal du læse