Andrea Berg: “Det hæsligste albumcover i 2022”!

Andrea Berg fejrede sidste år sit 30-års jubilæum på scenen med sit aktuelle album “Ich würd’s wieder tun” (Jeg ville gøre det igen) og genindspillede sine hits som duetter med nogle af sine kolleger. Livepremiererne fandt sted i forbindelse med ZDF-showet “30 år med Andrea Berg” i Aspach – og det gav præsentanten Giovanni Zarrella en seerrekord. Men portalen “Laut.de” har nu givet albummet en negativ ros, men er det berettiget?

Portal med negativ placering

På musikportalen “Laut.de”, der primært har specialiseret sig i rock- og popmusik, er Schlager aldrig kommet særlig godt ud af det, men Andrea Berg er nu blevet særlig hårdt ramt. Blandt de grimmeste albumcovers i 2022 er hendes aktuelle værk “Ich würd’s wieder tun”. Omslaget har en tegning af hende i en flagrende kjole – som om hun var en sommerfugl:

Uberettiget kritik?!

En slags kunst – og kunst har som bekendt sine egne særpræg, men det ser ikke ud til at portalen er klar over det. I stedet tager de Andrea Bergs albumcover til “Ich würde’s wieder tun” op til diskussion. Laut.de” kalder endda omslaget for “uhyrligt”.

Kritik skal og bør altid være tilladt, men i vores øjne virker det en smule taktløst, hvordan portalen udtrykker sig, men Andrea Bergs fans skal bestemt ikke bekymre sig, de nyder sangene. Og Andrea Berg selv vil næppe lægge mærke til stedet. At der allerede er kommet en ny udgave, viser, hvor vellykket værket er. Vi har heldigvis hver sin smag!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse