Andrea Berg: Det er derfor, hun ikke var med i noget Silbereisen-show i 2022

Florian Silbereisens Feste-shows har altid schlagerverdenens største stjerner som gæster. Helene Fischer var også endelig tilbage i år, men der var ingen tegn på en anden stor schlagersangerinde: Andrea Berg. Vi spurgte hende: Hvorfor hun var forsvundet i sit jubilæumsår?

Andrea Berg: Ingen optræden med Florian Silbereisen

Andrea Berg var med i flere tv-shows og formater i 2022. Hun bidrog endda til dette års hymne til RTL-Spendenmarathon sammen med Johnny Logan. Men hun glimrede ved sit fravær i Feste-showene. Alligevel er Andrea normalt en af de faste gæster. Vi spurgte derfor og fik et ærligt svar fra hendes PR- og marketingchef.

Dette er årsagerne til Andrea Bergs fravær

At Andrea Berg ikke var til stede ved alle Feste-shows i 2022 skyldtes planlægningsmæssige årsager. “Desværre var det ikke muligt i år på grund af planlægningen,” siger Sebastian Gehring. Hovedårsagen var det store “30 Jahre Andrea Berg”-show i juli.

Vi husker: Efter en pause på over et halvt år var der to store feste-shows i den måned, hvor Andrea Berg fejrede sin fødselsdag i Aspach – og for første gang var der også et Eurovisionsshow i Aspach, og et Eurovisionsshow blev også præsenteret der for første gang af Giovanni Zarrella.

Andrea Berg med et luksusproblem

Andrea Bergs stramt timede tidsplan var et reelt luksusproblem i 2022. Mens mange stjerner ville elske at være med i Florian Silbereisens show, nåede Andrea det ikke en gang i 2022. Det “gik det ene efter det anden”, understreger Sebastian Gehring og nævner også “Mosaik”-turneen, som for nylig blev videreført. Det var også nødvendigt med forberedelser til dette. De er dog i meget god kommunikation med “Jürgens-teamet”. Så vil det sikkert passe igen i 2023, og Andrea Berg vil gøre comeback ved Feste-showene.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse