Andrea Berg: Deres hotel var ved at lukke!

Coronapandemien ser ikke ud til at ende. Først for nylig er der truffet nye foranstaltninger for at holde smitten blandt mennesker så lav som muligt. Desværre er der industrier, der lider mere under denne pandemi. I hotelbranchen oplever man for eksempel et mareridt:

Mange hoteller er lukkede, nogle tilbyder kun nødhjælp. Som med schlagerstjernen Andrea Berg. Hendes familie driver “Sonnenhof Aspach”. Andrea er ikke bleg for at give en hånd med: Hun er servitrice, hun syr gardiner, hun laver mad. Men nu er hotellet i alvorlige problemer …

I det mindste rapporterer avisen “Backnanger Kreiszeitung” dette. Ifølge avisen måtte en af de konkurrerende virksomheder anmode om konkurs! Der ville sandsynligvis være et salgstab på omkring ni millioner euro.

For eksempel citeres Andreas mand og hotelejer Ulrich Ferber der i en artikel. Overnatningerne er faldet med 40 procent. En katastrofe for enhver hotelejer. I seks uger havde holdet kun travlt med at annullere den aflyste Andrea Berg Heimspiel. Og det fortsatte: De overvejede endda at sælge hotellet, sagde Ferber!

Andrea Berg: Skift på Sonnenhof

Men Ferber-familien begraver ikke hovedet i sandet. At give op ligger ikke i deres blod. Ifølge avisen “Backnanger Kreiszeitung” ønsker de at sigte mod en ændring.

Ifølge Ferber udtalelse i avisen vil de også beholde alle job. Ikke en let opgave. Der investeres nu i et nyt og større sauna- og wellness-område. Der er også planlagt kulinariske ændringer.

Faktum er: Ferber-familien kæmper for deres hotel! Og vi er sikre på, at Sonnenhof Aspach med hjælp fra alle – inklusive Andrea Berg – vil opleve bedre tider i fremtiden!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse