Andrea Berg: Jeg skylder mine bedste sange til de værste fyre

“Du hast mich tausendmal belogen” er en af ​​Andrea Bergs største hits. Men næsten ingen vidste, hvad der virkelig lå bag sangen: Andrea blev ikke kun forrådt af eksmanden Olaf Henning, men af ​​mange partnere!

I et interview afgav hun en skræmmende kærlighedstilståelse: ”Jeg er blevet løjet for og forrådt af mænd. Jeg skylder mine største hits til de værste fyre.”

Det var især svært for den smukke Schlager-dronning, da hendes tidligere partnere begyndte at danse med andre kort efter deres brud:

”Som kvinde er du så dybt såret, at du løber væk og skriger højt og vil trække i håret på din fyrs nye kæreste,” afslører hun usædvanligt ærligt. “Og så at skulle indrømme: Jeg føler mig ikke attraktiv, gammel, forfærdelig, jeg er jaloux, jeg har vrede i maven! “

For den indfødte i Krefeld er det at blive forladt som et “personligt nederlag”. Andrea Berg kæmper stadig med frygt for tab i dag. Mand Uli Ferber skal også betale for det.

Når hun bemærker, at hendes mand ser på en anden, starter hun en scene derhjemme. Ikke desto mindre forsøger hun at se sådanne situationer i et positivt lys.

“Det er selvfølgelig lettere at sige: ‘Hvis min alder snyder mig, er jeg væk!’ Men det er ikke meningen. En sådan krise er en stor mulighed for forholdet og en indikation på, at det skal genoplives,” siger hun.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse