Andrea Berg: De er forelsket!

Billede: Andrea Berg Facebook

I går var det Valentinsdag! Instagram- og Facebook-profilerne af vores schlagerstjerner var fulde af røde hjerter, men billedet af Andrea Berg har gjort at vores hjerte smelter …

Ja, den eksisterer stadig: Den store kærlighed i showbranchen! Marianne og Michael, Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack, Matthias Reim og Christin Stark viser det og er blot nogle få eksempler på den store kærlighed, der findes i schlager musikindustrien. Ved Valentinsdag i går viste vores schlager stjerner deres måde at fortælle deres fans “Vi elsker jer!”.

Andrea Berg har sendt et foto, som var særligt kært for hjertet. Det er en selfie: Andrea og hendes mand Uli Ferber smilede lykkeligt, arm i arm og hun skrev: “Jeg ønsker alle elskende en vidunderlig Valentinsdag!”. De to er stadig nyforelskede, velkendte og tætte.

De to lærte hinanden at kende på Ferbers Hotel “Sonnenhof”, hvor Andrea Berg var involveret i et optræden. Efter koncerten sad de sammen og på et tidspunkt blev det udløst – næsten kærlighed ved første øjekast! Tilsyneladende en tilstand, der fortsætter selv efter 12 års ægteskab. Og det er de øjeblikke, der gør Valentinsdag så smuk.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse