Andrea Berg beklager ikke: “Hvis nogen synes, at mine nederdele er for korte, er det ikke mig der har et problem, det er dem.”

Andrea Berg har stået på scenen i over 30 år. En tid, hun er stolt af. Er der noget, hun fortryder? Nej, det har hun ikke! For “Ich würd’s wieder tun” (Jeg vil gøre det igen) er ikke bare titlen på en af hendes sange.

Andrea Berg slår endda Madonna

“‘Ich würd’s wieder tun’ var min vigtigste tekstlinje i de sidste 30 år, og den siger det hele. Det er meget mere end et tilbageblik på 30 år på scenen, det er frem for alt 30 års liv … Men frem for alt er det også én ting: en afgang til nye eventyr. Jeg ser virkelig frem til det!”, sagde Andrea til Schlager.de i anledning af sit jubilæum.

På trods af den enorme succes, som har bragt Andrea Berg på hitlisterne, så hun har overhalet selv Madonna, husker hun stadig præcis hvordan det hele begyndte for tre årtier siden: “Jeg kan stadig huske tante Gerda, som gik gennem teltet med en kræmmerbakke og solgte mine singler. En koncert – dengang var det en helt lige scene foran, musikerne var linet op bagved som en perlerække, og scenekanten var pyntet med blomster – mest pelargonier, hvis man var uheldig, også kunstige. Wolle Petry og jeg var de første til at gøre vores koncerter til rigtige shows.”

Taknemmelig for særlige møder

I over 30 år har hun fået “mange gode venskaber” uden for scenen. Andrea har mødt mennesker, som hun aldrig ville være foruden i sit liv. “Det er faktisk ret enkelt: Hvis nogen ikke kan lide min musik, behøver de ikke at lytte til den eller købe den. Hvis nogen synes, at mine briller er for store eller mine nederdele for korte, så er det ikke mig, der har et problem, det er dem,” siger Andrea.

Hun vil ikke længere trækkes ned af folk, der er utilfredse med deres eget liv. “Tidligere ville jeg have taget det til mig, men nu har jeg ikke længere lyst til at blive vred over sådanne trivialiteter. Det er tiden simpelthen alt for kostbar til. Den mest værdifulde gave er tid sammen, og den bør vi alle bruge bevidst,” siger Andrea Berg, som derfor ikke længere udskyder drømme.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse