Andrea Berg afslører sin opskrift på succes og afslører spændende venskab

Foto: SWR

Andrea Berg er ikke kun fejret og elsket af sine fans for sine sange og sensationelle forestillinger. Schlager-dronningen skinner ved hver koncert og rører altid mennesker. Men det er også hendes jordnærhed, hendes positive måde at være på, som fansen elsker hende så meget for.

En del af det er, at hun dyrker dybe venskaber. Mange andre Schlager-stjerner, som DJ Ötzi, er velkomne gæster på Sonnenhof. Nu har Andrea Berg afsløret endnu et spændende venskab.

Hun har været venner med boksetrænerlegenden Ulli Wegner (78) i årevis. Nu gav de to et overraskende dobbeltinterview på superillu.de og afslørede også, hvordan de lærte hinanden at kende.

Andrea Berg: En ægte mand af hjertet – En ven forklarer, hvad han elsker ved hendes musik

Derfor ville Ullis kone Margret have Andrea Berg til engagere sig som en overraskende show-handling til Ullis 65-års fødselsdag. Desværre kom der intet ud af det af planlægnings årsager. Men Andrea inviterede derefter boksetræner til en koncert. Fra da af udviklede et særligt venskab sig.

Noget specielt for boksetræneren , fordi han kom ud som en rigtig Berg-fan: ”Andrea giver mig utrolig meget styrke med hendes varme og musikken hjælper mig igennem enhver krise. Gennem hende lærte jeg, at man altid skal fortsætte i livet, selvom man får et tilbageslag,” siger han i interviewet. En mening, som mange fans sandsynligvis vil dele.

Andrea Berg afslører sin opskrift på succes

I en samtale viser de to, at de har en ting til fælles – så forskellige som deres fagområder kan være: lidenskaben for deres arbejde. Andrea Berg siger: “Vi forstår hinanden, fordi vi begge arbejder med følelser og altid vil give top præstation.”

I løbet af dette afslører Andrea sin opskrift på succes, som hun deler med Wegner: “Vi stoler på vores styrker og tænker positivt,” siger Andrea. Så forklarer hun yderligere: ”Hvis du tænker i dit hoved, nej, det fungerer ikke, så fungerer det heller ikke. Men hvis du går ud og siger: Jeg tror på mig selv – så fungerer det. “

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse