Andrea Berg: Afslag fra Florian Silbereisen – hvad ligger der bag?

Andrea Berg gav Florian Silbereisen et uventet tilbud efter “Schlagerbooom 2023”. Men til hendes overraskelse afviste entertaineren tilbuddet. Hvad ligger der bag Silbereisens beslutning?

Efter den succesfulde “Schlagerbooom 2023”, som tiltrak millioner af seere foran deres tv-apparater, havde Florian Silbereisen æren af at interviewe schlagersuperstjernen Andrea Berg. Berg begejstrede publikum med et medley af sine største hits og skabte en sprudlende atmosfære i Dortmund Westfalenhalle. Men det var ikke alt, for mod slutningen af interviewet overraskede Andrea Berg Silbereisen med et tilbud. Efter at Silbereisen havde takket Andrea Berg for hendes deltagelse i showet, kiggede hun ham dybt i øjnene og foreslog: “En Jägermeister.” Men til alles forbløffelse afslog Silbereisen tilbuddet og erklærede: “Nej, nej, nej – det er din ting. Jeg er færdig med det.” Så tog han flugten og efterlod den forvirrede Berg.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell)

Florian Silbereisens reaktion rejser spørgsmål. Er han ikke fan af Jägermeister, eller ligger der mere bag hans beslutning? Det er stadig uklart, om der var en dybere årsag til hans afvisning, eller om han bare ikke ville drikke alkohol. Fans og medier spekulerer allerede i mulige baggrunde, men Silbereisen selv har endnu ikke kommenteret hændelsen yderligere. Der er helt sikkert mange fans, som ikke ville have afslået Andrea Bergs tilbud…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse