André Rieu ville engang åbne et pizzeria – “Den dyreste pizza var…”

Vi forventede mange ting, men ikke at Andre Rieu, verdens nok mest succesfulde violinist, ville åbne et pizzeria. Hvordan det gik til, og hvorfor planen desværre ikke blev til noget…

40 millioner cd’er og dvd’er og 30 gange på førstepladsen på verdens hitlister – Andre Rieu er uden tvivl den mest kommercielt succesrige nulevende violinist i verden. I hans hjemland, Holland, er der endda en viol, der bærer hans navn.

Mange vil blive overraskede over, at stjerneviolinisten har åbnet sin egen restaurant: “Vi ville egentlig åbne et pizzeria, men i sidste ende var det bare en idé. Vi lavede en menu dengang, og den dyreste pizza var ‘Pizza Paganini,” fortæller Rieu til “planet interview”.

Andre Rieu som pizzabager? Langt fra!

Den, der tror, at Rieu svinger dejen, tager fejl: “Planen var, at jeg skulle spille violin, mens denne pizza bliver serveret. Derfor begyndte jeg at øve igen – og så tænkte jeg: Nej, jeg springer pizzeriaet over.” Så pizzaideen døde nok. Men måske var han også plaget af dårlig samvittighed: “Pizza er usundt. Pizza er bare mel. Pizza plejede at være en fattigmandsspise i Italien.” Hans hemmelige opskrift på en sund kost ville være: “Hvidt kød to gange om ugen, hvid fisk to gange om ugen, rødt kød en gang om ugen, fed fisk en gang om ugen – og du kan gå på McDonald’s en gang om ugen, hvis du vil. Hvis du følger dette, vil du leve et sundt liv.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse