Helene Fischers vidunderbarn Emma Kok på turné med megastjerne

Hun var sensationen i “Helene Fischer Show”: Emma Kok. Med balladen “Voilà” begejstrede den kun 15-årige et millionpublikum og fik schlagerdronningen til at gå i ekstase. Nu er den unge kvinde, der lider af den uhelbredelige sygdom gastroparese, tilbage på landevejen i Tyskland.

Sammen med megastjernen inden for klassisk musik, André Rieu, er den unge hollandske kvinde i øjeblikket på turné i Tyskland. I januar spiller André Rieu i byer som Stuttgart, München og Mannheim. Og for Emma Kok ser turnéen med megastjernen ud til at være en absolut åbenbaring.

Helene Fischer havde taget vidunderbarnet Emma Kok med i sit ZDF-show.

Den unge kvinde med den imponerende stemme tager sine fans med på sin rejse via Instagram og fejrer den ene og den anden milepæl. I denne uge annoncerede den 15-årige stolt, at hendes video med André Rieu allerede havde opnået imponerende 15 millioner visninger på YouTube. Hendes optræden med Helene Fischer var nok ikke helt uskyldig.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af EMMA (@emmakokofficial)

Og den unge kvinde modtager også det ene kompliment efter det andet. Den brasilianske klassiske sangerinde Carmen Monarcha skrev for eksempel til Emma på Instagram: “Du får publikum til at føle deres skjulte følelser.” Og den irske sangerinde og fjerdeplads i Junior ESC 2022, Sophie Lennon, tilføjede: “Held og lykke i Tyskland, Emma. Du er en stjerne.” Der er nok ikke mere at tilføje.

Hvad er gastroparese: Gastroparese er en maveforstyrrelse, hvor de berørte fordøjer maden langsommere end normalt. Det kan resultere i vedvarende svær kvalme og opkastninger. Der findes stadig ingen kur mod gastroparese.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse