André Rieu: Fra stjerne violinist til kagebager

Foto: Marcel van Hoorn.

André Rieu fortryller folk med bløde violinlyde. Men den 71-årige blev heller ikke skånet for coronapandemien. Selvom han ikke var inficeret med virussen, faldt hans koncerter alle sammen. At sidde og gøre noget er ikke udelukket for musikken, som han nu afslørede i et interview med “BILD”.

Vil han slå Enie van de Meiklokjes nu? André Rieu har åbenbart muteret til en kagebager. I flere måneder nu har han svinget skeen i stedet for violinen. ”Jeg bager nu en kage hver dag. For det første sætter det dig i godt humør, og for det andet lugter det godt, ”afslører André til“ BILD ”.

André Rieu: Bagefilm som inspiration

Hvordan han kom til bagning, forklarer han: ”Når jeg er ude efter koncerterne, har jeg så meget adrenalin i blodet, at jeg ikke kan sove. Jeg så lidt bagefilm på Internettet på min mobiltelefon. Jeg huskede dem og begyndte at bage.”

I modsætning til hvad man havde forventet, skal stjerneviolinisten være stille i køkkenet. Musik? Tabu! “Når jeg bager, skal jeg koncentrere mig,” siger Rieu.

I øvrigt nyder hans kone Marjorie, søn Pierre med familien og selvfølgelig hele kvarteret på gaden hans kreationer. Hans yndlingskage er og bliver Paris-Brest med choux-wienerbrød og sprød smørkrem med hasselnød.

Måske kan han serverer det på den store SAT.1 “”Promi Backen”?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse