André Rieu vender tilbage til biografen!

Kilde: Andre Rieu Facebook

Gode nyheder: Hvis du ikke kan komme til koncerterne i hans hjemby Maastricht i år, kan man være meget komfortabel i deres lokale biograf. Nu annonceres det nemlig, at André Rieus Maastricht-koncerten 2018 bliver sendt i mange biografer i weekenden den 28. og 29. juli. I år fejrer de kærligheden!

André Rieu: “Amore – Min hyldest til kærligheden” er min hyldest til min kærlighed til musik og til mine to familier: til min kone og børn og selvfølgelig til mit Johann Strauss Orkester, der fejrede sit 30 års jubilæum i 2017. Filmen begivenheden følger udgivelsen af mit romantiske album “Amore” sidste år, hvor jeg spillede nogle af de smukkeste kærlighedssange fra enhver tid. ”

De uforglemmelige koncerter i André Rieu’s hjemby Maastricht i Holland, er en unik oplevelse. Hvert år møder fans fra alle verdens hjørner op til André Rieu med hans 60-medlemmer store Johann Strauss-orkester, hvor der også er førsteklasses solister og nogle meget specielle gæster med, hvor den uforlignelige baggrund af middelalderbyen, danner rammen.

Koncerterne er fulde af romantik, sjov og følelser for alle aldre.

Kilde: Andre Rieu Facebook

Alle biografer i nærheden, der viser koncerten André Rieus Maastricht i 2018, findes her inklusiv Danske Biografer, det er bare at trække i kortet: www.andreincinemas.com

Kilde: Stadlepost.at

Billetter til hans tour finder man her: Tour

[product_category per_page=”24″ columns=”4″ orderby=”rand” order=”” category=”andre-rieu”]

Det skal du læse