Anden adventsshow afsløret

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Nu får vi det ene efter det andet. “Das Adventsfest der 100.000 Lichter” finder som bekendt sted den 27. november 2021 med Florian Silbereisen. Et kig på programmets forhåndsvisning viser, at Schlager-fans kan se frem til endnu et festligt show i år. Der er også et andet program. Nu er der den første information…

Allerede omkring to uger efter adventsfesten med 100.000 lys, sender MDR “Das große Adventsfestsingen” den 10. december kl. 20.15. Men de første gæster er allerede officielle: Ute Freudenberg, Patricia Kelly, Semino Rossi, Andy Borg, DJ Ötzi og Howard Carpendale. Sidstnævnte er også en del af det førstnævnte show på ARD. Indtil videre er kun to kunstnere blevet udvalgt til dette, selvom showet bliver sendt langt tidligere. Det er heller ikke endnu offentliggjort, om fans kan være der. Ved de sidste festivalshows startede forsalget altid med kort varsel.

Klipshow kort før nytårsaften

Kort før nytårsaften står det sidste show med Florian Silbereisen i år. MDR viser “Die Schlager des Jahres”. Sammen med Andy Borg og Ross Antony ser showmesteren tilbage på højdepunkter og begivenheder i år. Udover mange klip lover den officielle pressetekst også overraskelser. Det kan her formodes, at det mest bliver et klipshow. Vi er spændte på at se, hvornår der kommer flere detaljer om disse shows.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse