Andea Berg: Pludselig adskillelse

Ingen forventede denne besked: Andrea Berg blev adskilt fra sit management den 30. september. Under ledelse af hendes stedsøn Andreas Ferber, har hans AFM-group været management for Andrea, siden 2014. Adskillelsen omfatter ikke blot forvaltningsaktiviteterne, men også Andreas Ferbers ledelsesaktiviteter for BergRecords GmbH samt Andrea Berg Tournee and Promotion GmbH.

Jeg vil gerne takke Andrea Berg og hele teamet for deres tillid og samarbejde“, siger Andreas Ferber og ønsker for fremtiden “alt godt og meget succes“.

Foruden Andrea Berg forvalter Ferbers Agentur også duoen Fantasy og Vanessa Mai, som han også er gift med.

Ved denne optræden var alt ok

Sidste lørdag var Andrea Berg gæst ved showet “Willkommen bei Carmen Nebel” og fortryllede publikum.

[affilinet_performance_ad size=728×90]

Andrea Berg: Dette er baggrunden for adskillelsen

Efter branche bladet “Musikwoche” torsdag eftermiddag kunne fortælle om adskillelsen mellem Andrea Berg og AFM Group, kommer der flere og flere detaljer frem.

Man kan forestille sig: Dette er ikke en “normal” forretnings adskillelse, for bag AFM Group står ingen andre end, Andrea Bergs stedsøn Andreas Ferber. Han er alt andet end uddannet musikmanager, som duoen Fantasy også har skrevet i deres biografi. Det hedder sig at han erhvervede sig den nødvendige viden, fra to tykke bøger.

Andreas Ferber og hans AFM Group overtog tilbage i 2014 managementet, for en af de største tyske schlager stjerner overhovedet.

Også administrative aktiviteter er historie

Det er også interessant, at ikke kun Andreas Ferber firma er ude, men også personligt som administrerende direktør fra Bergs eget pladeselskab “BergRecords”. På hjemmesiden (https://www.bergrecords.com/) står han stadig noteret som CEO – men han er ifølge Musikwoche det ikke mere. Andreas Ferber er også blevet frataget tour og promotion aktiviteter til Andrea Berg.

Twist i ZDF show “Willkommen bei Carmen Nebel”

Der ser det ud til at det ikke er en forretningsmæssigt adskillelse, men en solid familie forstyrrelse, der åbenbart eskalerede ved sidste lørdags ZDF show “Willkommen bei Carmen Nebel”.

Trigger: Glemt kjole

Andrea fik skræddersyet en kjole til hendes optræden, men kunne ikke bære den ved showet da Andreas Management havde glemt den – og det var helt tydeligt at Andreas Ferber havde mere fokus på sine andre to kunstner, og især hans kone Vanessa Mai.

[affilinet_performance_ad size=728×90]

Beslutning om kærlighed?

Hvorvidt den professionelle Andrea Berg er enige i de nuværende aktiviteter hos Vanessa Mai, kan også være tvivlsomt. Det er ikke kun et få antal observatører der har fået det indtryk, at Andreas har besluttet sig for kærligheden (Vanessa Mai) – Måske er det for hans kone lykkes med at føre en kile mellem familien? Det taler ikke for en manager, at forsømme sin “bedste hest i stalden” (Og det er Andrea Berg succes soleklart).

Uklogt Vanessa Mai Management?

Fakta er, at Andreas succes er meget kontinuerlig – og ved langsigtet hårdt arbejde, udvikledes kontinuerlig planlægning og klog ledelse. Vanessa Mai forsøger på den anden side, med kontinuerlig provokation – og det er klart hendes manager, der selvfølgelig bærer skylden for det.

Disse provokationer som bare bryster og bare balder og diverse Youtube posteringer giver opmærksomhed – men i modsætning til Vanessas erklæring, om at hendes “nummer 1” album var en succes, kan drages i tvivl, taget i betragtningen af det manglende salgsfremstød, og at pladeselskabet er tilfreds med den succes som der er med det nuværende album “Schlager”.

Aktuelt er det aktuelle album i “Midt på ugen” hitlisten på en plads 76 – at tænke sig efter en invitation til det store lørdag aften show ved Carmen Nebel med to store opsatte optrædener. Til sammenligning: Fantasy formåede at komme på denne liste, på plads 60, med deres album som har været længere tid på markedet.

Hvordan fortsætter det?

Det bliver spændende, hvem der vil overtage management af Andrea Berg – om det er Andreas ægtemand der “overtager”, eller en etableret Manager der vil overtage roret, det vil sikkert blive annonceret meget snart, især da en stor Tour er planlagt og en mulig albumudgivelse kommer i 2019.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse