Amigos: Mors råd er altid det bedste

Faktisk er det, som om hun stadig er der, Erna Ulrich († 88), mor til “Amigos” Bernd på 71 og Karl-Heinz på 73. Erna døde for syv år siden, men på en eller anden måde er hun stadig konstant til stede. De to mænd tænker hele tiden tilbage på alt det, som deres mor har lært dem.

Bernd og Karl-Heinz Ulrich: Godt opdraget

“Vores mor har lært os at respektere alle. At sige “hej”, “tak” og at være “vær venlig”. At være anstændig, holde sit ord og hilse på folk. Det fik vi også lært som børn,” husker de. Og fordi mors råd altid er de bedste, holder brødrene sig til dem – “Det hjælper os stadig meget godt gennem livet i dag.

De husker med glæde

De husker også, hvordan Erna plejede at synge sange med dem dengang: “Vi sang “Jetzt fahrn wir über’n See” sammen,” siger Bernd. Og nu er det ham selv og hans bror Karl-Heinz, der synger børnesange med deres børnebørn. I øjeblikket er deres favorit “Ich habe einen kleinen Papagei” (som kan høres på cd’en “Giraffenaffen 7”). “Vores fire børnebørn kan virkelig godt lide denne sang, og det er sjovt for os alle at synge sammen.” Ligesom dengang med Mama Erna.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse