Amigos indtager for tolvte gang toppen af hitlisterne med „Tausend Träume“

Foto: Telamo.de

Succeshistorien fortsætter stadig efter Amigos blev dannet for ca.  50. år siden. For tolvte gang i deres karriere nåede Amigos ind på de tyske album hitlisterne som nummer 1 med deres nuværende album “Tausend Träume” og i blander sig med internationale stjerner som Madonna og Robbie Williams.

For anden gang på et år sikrer musikerne fra Vogelsberg to toppen på hitlisterne og har nu flere nummer 1 positioner end de legendariske Beatles.

Bernd og Karl-Heinz Ulrich: “Vi blinkede bare en gang! 11 gange i træk nu igen i første plads – det er fantastisk. Det gør os ekstremt stolte over, at vi nu har indtaget hitlisterne for 12. gang. Og vores team, vores producent og frem for alt vores fans har en stor rolle i det. Derfor vil vi gerne takke alle for denne fantastiske pris! ”

Ken Otremba, TELAMO Administrerende direktør: ”At indhente verdensstjerner som Robbie Williams og Madonna i musikkens historie er mere end imponerende. Amigos er bestemt ankommet i Olympen tysk hitliste historie – 2. nummer 1-album i 2020 – 3. nummer 1 på TELAMO – teamet Amigos og TELAMO er simpelthen uovervindelig. Vi lykønsker Bernd og Karl-Heinz varmt med dette imponerende topresultat. “

Patrick Henschen (Senior Manager Label Services, Warner Music Germany) tilføjer: ”Vores varme tillykke til Bernd, Karl-Heinz og hele TELAMO teamet! Det er en ekstraordinær præstation at fortsat indtage den øverste position gennem så mange år! En stor tak også til vores handelspartnere, der har bidraget væsentligt til denne succes. “

På deres nye album “Tausend Träume” overbeviser brødrene fra Hesse med rørende ballader, disco-Fox-dansenumre, klassiske Amigos-hits og blander sange mod målløshed.

Med over 5 millioner solgte plader, i alt 389 uger i hitlisterne, 4 x hitliste i Tyskland, Østrig og Schweiz, 12 nummer 1 placeringer og over 100 guld- og platinpriser, så fortsætter Amigos med at skrive Schlager-historien.

Kilde: Telamo.de

Køb det her: Amigos – Tausend Träume

Det skal du læse