Amigos er ude med “„Best of Fox“”

Hvor Amigos forekommer, danser folk, og hvor der danses, er Amigos hits ikke langt væk. Særligt populære er de dans bare hit-mixes, som kan findes på deres album i flere år på grund af det positive svar på Amigos hits fra diskoteker og DJ’er.

Tolv udvalgte Top Hits af deres nummer 1 albums er nu blevet redigeret specielt til de danse elskende publikum af Amigos og sat sammen til det nye album “Best of Fox”.

Bernd og Karl-Heinz er sikre på, at disse danse bare remixes som “Baby Blue”, “Summer 65”, “Zauberland”, “110 Karat” og “Rio Grande” … “Wie ein Feuerwerk” vil trække folk ud på dansegulvet. Vores Fox album gør, at du vil svinge benene fra den første til den sidste sang. Da vi elsker musik, er vi glade, når dansegulvet er fyldt op, når vi spiller.

I vores tidligere dage, vi turde ikke drømme om vores nutidige succeser, men der var glasdansegulve, og blev belyst nedenunder multifarvet. I 60’erne og 70’erne var man meget kreativ i designet. Vi kunne godt lide det meget på det tidspunkt, så vi forbinder også mange gode minder. Derfor valgte vi det til coverdesign.

Udkommer i dag og kan snart findes på Shop24direct.de

Det skal du læse