Adskillelse efter tre år sammen

Kilde: Ella Endlich Web

Kærligheden er brændt ud ved årets begyndelse: Ella Endlich, DSDS jury og succesfuld sanger, og hendes kæreste går fra hinanden efter tre års forhold. Forklarer det mon tårerne, som hun lader løbe ved følelsesmæssige sange?

Især i begyndelsen af et nyt år gives mange gange tillykke som ved “glæde, lykke, sundhed”. Denne lykke har Ella på det professionelt niveau. For første gang sidder hun ved siden af Dieter Bohlen, Carolin Niemczyk og Mousse T. i juryen i “Deutschland sucht den Superstar“. Privat er der dog sket meget: Til bladet “Closer” sagde den smukke Ella i et interview: “Jeg er i øjeblikket meget følelsesmæssig, især af personlige årsager. Min partner og jeg er gået fra hinanden.

Kilde: Ella Endlich Web

En adskillelse efterlader spor

Hver adskillelse er forbundet med smerte, men efterlader de samme spor. Dette er især tydeligt ved Ella og ved følelsesmæssige sange fra kandidaterne, hvor den unge sanger tit får tårer i øjnene. “Når jeg hører triste kærlighedssange nu, minder de mig om mit liv,” forklarer Ella.

Partnerens identitet er stort set ukendt

Hvem præcis partneren var på Ella Endlich side, kan man ikke sige præcis. I et interview med “express.de” i 2014 sagde hun: “Han er ikke fra branchen, og han vil heller ikke komme ind derinde. Han kan bringe mig tilbage til jorden, når denne musik, tv og medieindustrien bliver for hurtig igen.

Vi ønsker Ella at hun hurtigt kan komme over bruddet og se på det nye år med tillid.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse