Året der gik 2017

Vi ønsker jer alle et rigtig godt og lykkebringende nytår 2018, med tak for det gamle 2017.

Året 2017 har på mange måder været et rigtig spændende, men også et tragisk år. Det som vi nok mest husker, er alle de flotte shows der har været på Tysk tv, især Florians fester har gjort stor glæde for millioner af mennesker, ikke kun i Tyskland, men også i alle nabolandene, og dermed også her i Danmark. Shows af de dimensioner skal vi nok kigge længe efter på de danske kanaler, der er simpelthen ikke penge til sådanne produktioner, og heller ikke publikum nok til at man vil forsøge.

Samarbejde live som online

Vi har fået et fantastisk samarbejde med TV stationerne: Das Erste, ZDF og MDR, som arrangerer Florians shows, Carmen Nebel, ZDF-Fernsehgarten, Schlager des Jahres, Immer wieder Sonntags osv.,hvor vi er med som presse hver gang. Et samarbejde som gør at vi kan komme helt ind på kunstnerne og komme med beretninger direkte fra kunstneren selv af. Vi er kommet med i pressen, hvor vi har mulighed for at være med til at præge det at formidle alle disse events. Vi fik sågar i år for første gang en hilsen fra ZDF Produktionsteamet fra Mainz – “Tak for et godt år, og for et godt samarbejde”. Det kan vi være meget stolte af.

Vi er blevet fantastisk modtaget, og har også et samarbejde på tværs af Schlagerplanet, RadioB2, SchlagerFieber m.fl. og her på året sidste dage har vi fået endnu et samarbejde som er med Schlager.de.

Det man kunne undre sig over er at i eksempevis Schlager.de har man på Facebook 144.000 likes på det de laver, hvor vi i Danmark har sølle 474 – jo, Janteloven er stadig gældende i Danmark. Vi sidder 3 mand med Tyskschlager.dk, for at få oplysninger ud til JER. I Schlager.de, sidder de 30 mand. Vi modtager gerne mere ros/likes fra jer af, end opmærksomhed på nogle “stavefejl” i vores beretninger. Vi er blevet meget kendte i Tyskland med TYSKSCHLAGER – og det er vi MEGA stolte af.

Schlager scenen

Der har været en masse flotte shows på de Tyske kanaler, hvor størstedelen af dem er Florian Silbereisens med alle “Fest Der Beste” m-fl, men Carmen Nebel og Ross Antony bemærker sig også med deres shows, som dog er langt fra lige så flotte og prangende som Florians, men der skal jo være noget for enhver smag, og det må man sige at der er. Første juledag er blevet en traditionsrig dag, for Helene Fischer fans med et flot Helene Fischer Show. Så jo der er har været en masse god underholdning for os Schlager og Volksmusik fans

Helene vendte tilbage fra sin “pause” fra 2016 med et kæmpe boom – Schlager Countdown ved Florian Silbereisens Show d. 25 marts, hvor vi fik nogle smagsprøver fra hendes nye Album. ZDF var også ude efter hende med et Carmen Nebel Show d. 20 Maj i Velodrom, Berlin. Helene havde lavet melodien “Fighter”, som var titelmelodien til Special Olympics i Østrig. Germanys next Top Model havde også bud efter Helene. Helene var med i Talkshows som: Meylensteine, Mensch Gottschalk samt Talk Show i Hamborg.

Opvarmning til European Song Contest som foregik blandt 450.000 tilskuer i Hamborg hvor Helene optrådte med tre numre, for at varme aftenen op for Levina der skulle synge vindermelodien. Østrig og Schweiz havde næsten konstant Helene på besøg i deres udsendelser. 1,2 og 3 jubilæumsshow fra ZDF havde også Helene med i gætte konkurrencen.

Helenes MEGA Tour (største i Tyskland nogensinde), med 69 koncerter i 3 Lande, startede d. 12 September i Hannover, og byder på en uge i hver by. Manden bag Helenes Tour fra Cirque Soleil, samt Semmelmann udtalte offentligt: “Helenes Tour sætter nye målestok for Nationale samt Internationale kunstnere, med de største shows som er set i Tyskland. Helene kan meget mere endnu. Helene har erobret Tyskland, nu mangler hun bare en World Tour”. Solgte Biletter , er over 1,4 Millioner.

Det nye Album – HELENE FISCHER blev fremført i Kesselhaus i München, hvor alle fans var inviteret.Helene blev det mest Googlede navn i Tyskland. Hendes navn blev et varemærke,(beskyttet navn). Titlen som den mest sælgende kunstner i Tyskland fik hun også, ved siden af modtagelsen af hendes 3 Bambi for kategorien “Musik National”. For 7 år i træk har Helene afholdt sit “Die Helene Fischer Show”.

Det er oprindeligt blevet lavet i Velodrom, Berlin hvert år undtagen de sidste to år, da hendes shows samt fanskare er blevet helt enorme, så man måtte lægge det hele til Düsseldorf. Helenes shows er imidlertid blevet Personality Shows med Stjerner fra hele Verden. 2018 forventes at blive endnu mere gigantisk, så det bliver meget spændende at følge hende. Aldrig havde Helene været så meget fremme som her i år.

Andrea Berg har været meget aktiv i 2017, ikke kun med et nyt fan album, men også en række koncerter som alle har været udsolgte. Den største af dem, var hendes Heimspiel hvor ca. 35000 deltog over 2 dage. Der er dog en 3 dag, men den er 100% kun for tilmeldte godkendte fanklubber, hvor man er meget tæt på Andrea og kan snakke med hende.

Hver januar afholder Andrea Berg også en speciel weekend for hendes fanklubber, hvor de inviteres til Sonnenhoff og bliver underholdt med forskellige events, men også der kommer de meget tæt på Andrea, som giver sig tid til alle dem der er kommet af fans denne weekend.

i 2017 er også året for et 25 år jubilæum, og er de år Andrea Berg har været på scenen, og det blev fejret med en række mindre intime Hautnah koncerter, men bemærkelsesværdige ved hendes 25 år er også, at hun udgav et album som fans skulle bestemme indholdet af. Der blev lagt et stort antal titler af Andreas numre ud på hendes website, som alle fans kunne stemme om hvilke der skulle med 25 års albummet, og top 25 vil komme med på albummet.

Der kan ikke gå et år uden noget tragisk er sket. Det tragiske der skete i år var, at Andrea Jürgens gik bort, og det var et stort tab for schlager scenen.

Hvilke højdepunkter på Tyskschlager

Vi har fået en super video afdeling, som I også har taget rigtigt godt imod. Vi har kun de gode udgaver i vores sortiment, for på youtube kan det være svært at finde de gode, for der er mange efterligninger eller nogle hvor lyden ikke er så god. Vi udvider hele tiden listen af videoer, så husk jævnlig at kigge forbi, og høre al den gode musik.

Hvad er der læst og søgt mest efter i 2017?

Det er altid sjov at se hvad der er mest interessant at læse, samt hvad der søges på, og i hele år 2017 er det disse artikler og søgninger der har fået flest hits.

Herunder en liste over de 12 mest læste artikler på Tyskschlager i 2017.

januar – Kelly Family laver igen Musik: Men hvad med Maite Kelly?
februar – Florian Silbereisen: Derfor føler han sig ikke som en stjerne
marts – HANSI HINTERSEER: er igen i 2018 på tour
april – Vanessa Mai gæst ved GZSZ
maj – Andrea Berg mega overraskelse til hendes fan ved 25 års jubilæum
juni – Vanessa Mai: Hemmeligt drømmebryllup på Mallorca
juli – Andrea Jürgens er død  er også årets mest læste
august – Andrea Berg: Må aflyse Schlagernacht
september – Helene Fischer – LIVE 2017/2018
oktober – Er Helene Fischer offer for svindel?
november – Helene Fischer holder pause
december 1 og 2 Optagedag til Die Helene Fischer Show 2017

Herunder top 5 søgninger på Tyskschlager i 2017

1. Helene Fischer
2. Andrea Berg
3. Florian Silbereisen
4. Helene Fischer Kæreste
5. Semino Rossi

Hvad bringer 2018

Rejser med Tyskschlager

Vi har haft en forespørgsel på vores forside, om hvorvidt vi skulle begynde at arrangere ture til koncerter. Vi har fået rigtig mange svar, og et svar har vundet, nemlig at det vil I gerne at vi skal begynde på. Så det vil vi se meget mere på og se hvad vi kan fremtrylle i det nye år. Vi kan ikke allerede nu sige hvilken koncert vi vil arbejde på, eller hvornår, så det må I vente på med tålmodighed. Men vi kan fortælle allerede nu, at den kommende tur, kun vil omfatte turen, evt. hotel, spisning, koncert og turen hjem bagefter. Der vil ikke være nogen kultur udflugter i forbindelse med turen.

Der kommer også mange flere nyheder i kraft af vores samarbejde med de forskellige medier. Det glæder vi meget til.

Hvad der ellers kommer til at ske i det nye år, må tiden vise. Vi har masser ideer, som vi gerne vil have realiseret, så det bliver et spændende år for os her på Tyskschlager, men så sandelig også for jer læsere.

Sidste så vil vi gerne takke alle for den indsats der er gjort, og de muligheder der er kommet, og alle jer læserer.

RIGTIGT GODT NYTÅR 2018 TIL ALLE

HUSK OGSÅ VORES ARTIKEL OM HVAD DER KOMMER I TV NYTÅRSAFTEN
LÆS DEN HER
TV – NYTÅRSAFTEN

Det skal du læse