Efter ulykken: Nu svarer Vanessa Mai sine fans

Kilde: Vanessa Mai Facebook

Lørdag aften kom chokket: Vanessa Mai kom til skade under forberedelserne til sin Regenbogen-tur i Hansestaden Rostock.

Hvis man skal tro på BILD, skete uheldet omkring klokken 18:30 i en paso-doble, en spansk dans. Hun havde fået en ny dansepartner den dag og tilsyneladende var rutinen endnu ikke indøvet hundrede procent, så derfor blev hun skadet på en halshvirvel.

Ifølge rapporten mistede Vanessa kort bevidstheden, havde alvorlige rygsmerter og var knap i stand til at trække vejret. Derfor fik hun kunstigt åndedræt af en læge.

Vanessa blev efter sigende sendt til en specialklinik i det sydlige Tyskland om natten. Hendes pr-arrangementer i Hamburg og Berlin til den kommende Arena Tour i 2019 blev annulleret.

Nu svarer Vanessa sine fans

Vanessa Mai har endeligt svaret sine fans i et Facebook-indlæg, der sikkert har fået nogle til at ligge søvnløse om natten, uvidende om uheldets omfang.

Jeg er hjemme igen, og jeg har det bedre! Efter den første diagnose af læger, forstår jeg meget bedre, hvorfor jeg fik disse voldsomme smerter. Og én ting er klar: det, der skete, er min skyld alene. Vi bør alle lytte oftere til signalerne fra vores krop, for ingen andre kan høre dem!

Men nu har jeg indset at dans ikke bare er en stilistisk anordning på scenen som skal behage publikum. Jeg ved, at vi kan tilbringe sådanne fantastiske aftener sammen, fordi vores hold altid holder sammen og er enestående! Men dans er mit liv, min lidenskab. Og ingen af os bør undertrykke eller afstå fra det man elsker!

Nu er jeg nødt til at lære det på en smertefuld måde, som jeg skal være særlig opmærksom på i fremtiden, og jeg lover jer, at jeg med hjælp fra specialister, allerede er fokuseret på at kunne stå på scenen i ordets ægte forstand! Og I giver mig den styrke, jeg skal bruge for at være der!

Vi er spændte på, hvad undersøgelserne vil resultere i.

Vi ønsker absolut den 25-årige en hurtig bedring og håber, at hun snart kan komme tilbage på scenen og udleve sin drøm.

kilde: schlager.de

Det skal du læse