G-5QDCNJ38KX

Bernhard Brink erstattet af en yngre på “Die große Schlager Hitparade”!

Berhard Brink har præsenteret “Die große Schlager Hitparade” i årevis, men det er slut nu, for han er blevet udskiftet. I de senere år har han ikke kun skabt sig et navn som sanger, men også som studievært. Især hans show “Die große Schlager Hitparade” har været en kæmpe succes i årevis, men hans fans skal være stærke nu: I fremtiden vil Bernhard Brink ikke længere være vært for det succesfulde format med crème de la crème inden for schlagermusik.

Arrangør bekræfter Julian David til “Schlager Hitparade”

Det meddeler arrangøren Musikmanagement Thomann i en pressemeddelelse. På spørgsmål fra Schlager.de bekræftede Thomann Bernhard Brinks ende til “Die große Schlager Hitparade”. “Uden grund. Uden problemer” havde de skilt sig af med schlagerstjernen. Julian David vil i stedet være vært i 2025. “Med Julian David har vi fået et nyt, friskt ansigt til Schlager Hitparade,” siger Johnny Thomann til Schlager.de.

Her blev han også erstattet af en yngre

Det er bestemt et tilbageslag for Bernhard Brink. Han måtte for nylig overlade sit MDR-show “Schlager des Monats” til Christin Stark. At blive erstattet endnu en gang af en yngre kollega er bestemt ikke en nem situation for ham, selv om det betyder, at Bernhard Brink også kan koncentrere sig om nye projekter efter sit “Die große Schlager Hitparade”-exit.

Kilde: Schlager.de