Die Calimeros: Nyt hit med den genkendelige Soundpower

Foto: Telamo.de / (c) Beat Hug

Med deres nye single “Sole Mio” sender Calimeros endnu et solmodent album forløber på rejsen. Det ekstremt sommerlige nummer har den sædvanlige stærke Calimeros lyd fra schlagerfabrikken i Europas mest succesrige schlagertrio. “Sole Mio” beskriver kærlig hjertelighed, opvarmning af fortrolighed og samvær inspireret af harmoni med det vidunderlige mål om fortryllende strand romance à la Calimeros.

Det nye værk fra den succesrige schweiziske trio imponerer med sine sommerlige, lette toner, der på samme tid skelner mellem det karakteristiske i dette nummer. Calimeros frontmand og kreative personlighed Roland Eberhart har gjort det igen med “Sole Mio”, at bringe livets lethed i nøjagtig den rigtige form og at designe kompositionen såvel som teksten på en harmonisk måde. Samtidig er det eksemplariske teamwork af hele trioen mellem Roland Eberhart, Andy Rynert og Andy Steiner overbevisende, der glimrende præsenterer “Sole Mio” med enorm lydkvalitet og nøjagtigt det rette temperament i perfekt samspil

De tre lyd- og sangskrivere får den nye udgivelse til at lyde sommerlig, frisk og stilfuld – med en afbalanceret overflod fuld af følelsesmæssig appel. Med “Sole Mio” præsenterer Calimeros endnu en forkynder fra deres kommende album “Bahama Sunshine”, der frigives den 18. juni 2021.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse