Calimeros: Bahama Sunshine

Foto: Telamo.de / (c) Beat Hug

Med utrættelig kvalitet har Calimeros-master Roland Eberhart været i stand til at indlejre livets romantiske kompleksitet i vidunderlige lyddesign i over 40 år, så tekst og melodi smelter harmonisk sammen, som det er tilfældet med det nye album “Bahama Sunshine”. Den mest succesrige Schlager-trio i Europa konfronterer de sædvanlige sommerlige emner med længsel med selvsikker lethed og genopfinder sig igen og igen – men bevarer den enormt høje anerkendelsesværdi.

Titler som “Fly Away”, “Für immer Liebe” eller albumåbneren og eponymet “Bahama Sunshine” er blot tre af de i alt 14 sange, som hver især holder, hvad navnet lover. Stærk instrumentering og sommerlige lyde karakteriserer sporene. Hver tone har sin egen charme, hver tone fremkalder specielle minder om sommer, sol, ferie og kærlighed. Hver akkord danner et harmonisk ensemble, og alt sammen resulterer i det dynamiske Calimeros-album “Ba-hama Sunshine”. Det er et musikalsk krydstogt med smukke tanker, tanker fra drømme og kærlige ønsker i deres mest koncentrerede form.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Nøglen til succesen med de karakteristiske Calimeros-sange er den følelsesmæssige direkthed, som Roland Eberhart, Andy Rynert og Andy Steiner fortolker sangene.Med “Bahama Sunshine” frigiver Calimeros et dynamisk modent album med spændende sommerelementer og en stor kunstnerisk tilstedeværelse.

Til album produktionen har Calimeros igen valgt den succesrige producentduo Gerd Jakobs og Stefan Pössnicker, der glimrende har udsmykket alle sporene fra “Bahama Sunshine” med deres præcise sans for lyd. Det er Calimeros ‘kærlighed til musik, deres entusiasme for livets romantik, deres længsel efter vigtigheden af ​​tid, og det er netop disse særegenheder, der igen forener Europas mest succesrige hit-trio på “Bahama Sunshine”.

“Bahama Sunshine” udgives den 7. maj 2021

Bestil her: Calimeros – Bahama Sunshine

Det skal du læse