Jul med Calimeros

Når man taler om Calimeros, tænker man med det samme på sommer, sol, hav og palmer. Det er temaet, som de fleste sange fra den succesfulde Schweiske schlager trio drejer sig om. Men Roland Eberhart, Andy Rynert og Christian Anotius Müller har også den rigtige lyd til den kolde tid! Den 9 november 2018 udkom julealbummet fra Calimeros fra Telamo: “Weihnachten mit uns”.

Lytterne kan forvente en vellykket blandning af julesange, som varmer hjertet. Sange man kan danse, svinge, drømme, tænke eller bare lade tankerne flyve til. Klassiker som “Feliz Navidad” og “Leise rieselt der Schnee”, dekoret med typisk Calimeros lyd, sætter publikum på ingen tid i den rigtige julestemning.

De originale kompositioner er alle skrevet af chefen af Calimeros, Roland Eberhart. Han beviser på julealbummet at han er et talent for iørefaldende melodier, krydret med levende lyd. Håbefulde, selvsikre tekster, som i “Ein Engel für dich und mich” og “Jeder Stern am Himmelszelt” passer perfekt til advents tid, som vi ser frem til med stor optimisme til herrens ankomst.

Selv hvis lykken til tider er “Grå”, er der “altid for os” en engel og “stjernerne våger over os”. Kærligheds festen fejre Calimeros ganske romantiske med os og forføre os med “Ein Leines Haus i den Bergen”: “Juleklokker klinger”, “Flyvende sneflok, enge og skoven er hvid”! En følelse af sikkerhed omslutter os. Vi føler os “som i et eventyr land”! præcis sådanne ønsker også vi vores jul!

Der er mennesker der har svært ved at vise følelser, selvom de har meget kærlighed i hjertet. Det er en utrolig glæde når man har fundet ens modstykke, hvem kender ikke denne kærlighed og tager sin partner som han/hun er. Det handler titlen “Du bist der Engel für mich”. Calimeros maler deres egen julehistorie med de gribende tekstlinjer.

Calimeros er naturligvis ikke Calimeros, hvis de ikke også i vintertiden skulle sørger for en smule sommerlængsel: “An Weihnact fliegen wir auf eine Insel”! De tre sympatiske musiker invitere os til at drømme om palmestrand, fordi “Julen kan være anderledes for os”!

I mere end 40 år har Calimeros begejstret deres publikum og hører for længst til Creme de la Creme i schlager verden i samtlige tysktalende lande. De er store og med deres albums er de regelmæssigt på hitlisterne, er velkommende gæster i de store TV shows og spreder god stemning ved deres live optrædener! I øjeblikket er trioen igen med første klasse kollegaer, som bl.a. Bernhard Brink, på en stor Tysklands Tourne “Die große Schlagerhitparade” og giver koncert i 70 byer.

Albummet “Weihnacten mit uns” udkom d. 9.11.2018 fra Telamo og vil også kunne købes som DVD og Fanbox. Se herunder.

Kun hos Shop24diretec medfølger et gratis tørklæde med bestillingen (Så længe lager haves)

Nyd vinteren og juletiden med Calimeros! De forkæler dig med helt nye personlige sange, men selvfølgelig også med klassikere som “Kiling Glöckchen Klingelingeling” “Leise Rieselt der Schnee” og “Merry´s Boychild” Kun her kan du få cdén med 3 ekslusiv sange. Også som DVD og begrænset antal fanbokse.

Bestil her: Calimeros – Weihnachten mit uns …

Det TV specielle “Die große Weihnachtsshow” med mange videoer og ved shop24direct et tørklæde gratis. (Så længe lager haves)

Bestil her: Calimeros – Weihnachten mit uns … Die große Weihnachtsshow


Med gratis tørklæde (Så længe lager haves)

Fanboksen indeholder julealbummet og DVD med det særlige TV speciel “Die große Weihnactsshow” samt et sæt træ juletræs vedhæng, ent signeret autografkort i stjerneform og en års 2019 kalender i plakatformat.

Bestil her: Calimeros – Weihnachten mit uns … Fanboks

Det skal du læse