“Endlos Liebe” for fans: Die Calimeros udgiver nyt album!

Foto: Telamo.de

Longplayeren er præget af inspirerende møder med følelser, og tager lytterne med ind i en farverig verden af ideer fra den schweiziske trio.

Den mest succesfulde schlager trio i europa Calimeros – overbeviser med deres nye album “Endlos Liebe” og giver en musikalsk luksus krydstogt gennem den store verden af følelser.

Det 46. studioalbum fra Calimeros bærer det passende navn “Endlos Liebe” og er allerede en rekord, dermed har musikerne fra Schweiz produceret flere studioalbum end Hard Rock bandet AC/DC og Rolling Stones til sammen.

Calimeros Kaptajn Roland Eberhart har sammen med succes producent Timme Mustac igen sat det rigtige musikalske kompas og styre videre på Calimeros succes kurs, hvilket er blevet hædret med utallige guld og platin plader. Da mændene fra Schweiz begyndte at synge ved festlige lejligheder med deres første sange, viste de ikke, hvilken karriere der ventede dem.

Men allerede med deres første studioalbum havde Calimeros deres første hit og blev belønnet med platin i Schweiz for det. Over 40 år og 45 studioalbum senere er det for schlager trio endnu ikke forbi. Det sjove som startede alt, kan stadig i dag mærkes i hver sang og optræden. Dansebar rytmer viser sig i tekster om sommer, sol og kærlighed på hele albummet og inviterer lytterne ind i en anden verden. Det er ikke svært for med titler som “San Marino Silbermond” og “Wenn der Sommer nue ewig wär”, lader tankerne gå tilbage til den sidste ferie.

Allerede den første sang fra det nye album, hvilket optræder med titlen “Endlos Liebe” som er udkommet som single udgivelse, overbeviser de med den populære Calimeros lyd. Den musikalske kærlighedserklæring er ikke uden grund navnet på den seneste Calimeros longplayer. Hver titel på “Endlos Liebe” byder på sommerlige lytte fornøjelser, som man er vant til fra Calimeros. Den klassiske Calimeros lyd har igennem årene udviklet sig og er stadig genkendelig i alle sangene. Det omhyggelige udvalg af lydelementer, parret med følsomhed, men også livlige tekster, giver lytterne en afrundet fornøjelse.

Den tekstlige tilbage blik er – også for Calimeros – altid vejen frem og de formidler positiv holdning til livet. Så det er ikke overraskende at Calimeros har valgt et solrigt sted at lave deres video – Klippende er lavet på den italienske solrige Sicilien.

Kilde: Stadlpost.at

Køb album her: Calimeros

Man kan også købe deres fanboks: Calimeros Fanboks

Det skal du læse