Monika Martin starter sit 25-års jubilæum med en ny single

Foto: Telamo.de / MEINWELT

Monika Martin ser tilbage på de 25 vidunderlige år med hendes musikalske arbejde og fejrer dette jubilæum med en ny single, titel: “Wenn der Wind sich dreht”. Det er forløberen for jubilæums albummet med titlen “25 Jahre Monika Martin”. Uptempo-nummeret er lige så moderne, som det er en typisk Monika Martin-sang. Vokalt mindeværdig og strålende fortæller Monika om modet til at tage ud, at lytte til hjertet og gå nye veje.

Det er bare den rigtige sang på det rigtige tidspunkt! “25 Jahre Monika Martin” den store fødselsdag, årets sølvbryllupsdag, denne succesrige karriere fejres med en 5 CD-boks samt en dobbelt CD og DVD. Store hits, tre splinternye sange og 3 kendte sange, der er optaget unplugged, skifter alternativt på jubilæumsboksen. “Wenn der Wind sich dreht” er en af ​​disse nye sangperler!

For 25 år siden afskrev Monika Martin sin sorg på en enkelt nat. Den elskede bedstemor døde, og forholdet brød sammen. Monika pakkede sin smerte i sanglinjer og dirigerede dem til den eneste, der aldrig forlod hendes side … La Luna blu, dem blauen Mond. Der er dette ordsprog “Når stjernerne er gunstige”. Den aften var det sandsynligvis planeterne, der var gunstige. Månen på himlen og vores jord, hvor Monika skrev sit første store hit, den ene nat i Graz.

Det hele startede med “La Luna blu” og et kvart århundrede senere kan Monika Martin se tilbage på en fabelagtig karriere med priser som – die Goldene Stimmgabel, die Krone der Volksmusik, die Goldene Eins der ARD, die Superhitparade des ZDF, mange guldplader og næsten 2 millioner solgte plader. Musikalsk foranderlig, i takt med tiden, altid klar til kreative ideer, fortryller altid sine fans fra album til album.

Monika Martin insisterer på at tale personligt til sit publikum: ”Med respekt, ydmyghed og glæde siger jeg tak til mit publikum, der har ledsaget mig i så mange år og loyalt står ved min side! Jeg ser frem til de næste 25 år ”.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse