Monika Martin har offentliggjort en klubkoncert på Internettet

Foto: Telamo / Jan Weskott

Monika Martin har nu gode nyheder til den kommende 2. klubkoncert om emnet “Mein Glaube und ich”: Datoen den 17. april 2020 og på grund af Corona situationen har Monika Martin flyttet koncerten til Internettet.

Monika Martin har spillet en banebrydende rolle i internetkoncerter i flere år. Der har allerede været to koncerter, der blev sendt på Internettet i et tiltalende miljø.

Fans var i stand til at sikre adgang mod et gebyr. Der var desuden muligheden for at sende spørgsmål på forhånd og sende anmodninger om musik, som derefter blev opfyldt og besvaret under koncerten.

På jagt efter nye muligheder og for at imødekomme ønsket om samtaler i mindre skala og med mere tid for fansene, blev ideen født med martineerne (ikke en stavefejl – men i henhold til kunstnerens navn).

I pæne omgivelser med snacks og drinks er Monika tilgængelig for et mindre antal fans – som det er sædvanligt på koncerterne – til samtaler og fotos, fortæller, hvor hun i øjeblikket bevæger sig og deler nyheder om sin musik.

Hver martinee har et specifikt motto. Da disse er meget godt modtaget af fansene, er de blevet suppleret med såkaldte klubkoncerter. Disse koncerter kan betragtes som små klubbegivenheder, hvorfor de kaldes klubkoncerter.

De er især beregnet til de fans, som ikke ønsker at undvære Monika og live vokal fra Monika, når de mødes. Men det er dybest set meget mere: det er en kombination af musik og fortælling.

Monika har levet og skrevet mange af sine værker, og hendes erfaring fortæller hende, at sådanne sange er de mest spøgende. De levede, led og lod dem vokse. Publikum føler det.

Ved disse klubkoncerter kan fans ikke kun forvente en musik valgt efter emne, men også historierne, der hører til sangene og er baseret på dem.

Der vil være en særlig bonus efter koncerten!

Som du ved, er det personlige møde i forgrunden ved hendes klubkoncerter. Dette er grunden til helt specielle ideer: Hver af de deltagere, der allerede er tilmeldt via hendes hjemmeside, får adgang til en live-koncert med Monika Martin og de andre gæster via et link.

Dette giver Monika muligheden for at synge for fansene og kommunikere med fansene ved koncerten. Efter klubkoncerten er der en speciel bonus, hvor enhver gæst kan have en telefonisk videosamtale med Monika ansigt til ansigt.

Datoerne for dette fordeles stadig!

Sidst, men ikke mindst, vil alle deltagere have hele koncerten tilgængelig til download.

Mange fans spørger, om det stadig er muligt at tilmelde sig den længere planlagte 2. klubkoncert såvel som for de andre senere planlagte klubkoncerter og martineer, som forhåbentlig finder sted igen snart!

Ja, det er stadig muligt, selvom antallet af deltagere er begrænset. Via dette link kan du registrere dig:

https://www.monika-martin.at/index.php/de/auftritte/martinee

Selvom denne 2. klubkoncert finder sted på Internettet, er Monika personligt tæt forbundet via videoforbindelsen og samtalen med fansene. Tider som dette lader os vokse ud over os selv med vores ideer og de enkleste midler. Vi er overbeviste om, at denne 2. klubkoncert vil være noget meget specielt!

Monika Martin ser frem til dig.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse