Monika Martin – Hendes nye singel Liebe giver os tillid til sjælen

Foto: Telamo.de

Det er en stille sang, der måske kærtegne jeres hjerter og sjæle! Det er en sang, der giver mod, håb og selvtillid. Vi har mestret en vanskelig tid på en ansvarlig måde og kan være stolte af det! Og gennem denne tid var vi i stand til at opleve, hvad livet virkelig handler om:

Om velgørenhed, at du ser og ikke kigger væk, lytter og ikke vender dig om og smutter. Vi var også i stand til at finde ud af, at vi alle er i den samme båd, fordi ingen kunne “købe sig ud” i løbet af denne tid – og dette relaterede til hele kloden …

Lad os beholde de gode effekter af denne tid for vores fremtidige liv. Livet er så smukt igen i et kærligt samfund. Kærlighed kan gøre alt …

Ordet kærlighed har en bestemt allestedsnærværelse i tysk schlagermusik, og man er for hastigt tilbøjelig til at åbne den sædvanlige skuffe. Men tingene er forskellige her, og der er virkelig gode grunde til åbent at nærme sig Monika Martin og hendes sang LIEBE.

Med udgivelsen den 19. juni 2020 er singlen forløberen for det nye album 2020 “Ganz Still”, der vil være tilgængeligt den 23. oktober 2020. Med dette album viser “Stille Star” fra Graz igen sin meget romantiske side.

Monika Martin har formået at forstå udtrykket kærlighed på en sådan måde, at det står for sig selv på en meget speciel måde som en bøje.

Monika Martins unikke stemme kan findes her i et meget smukt, melodisk musikalsk arrangement. I midten af ​​tempoet udvikles oprindeligt harmonisk landsfølelse, og snart følsomme bouzouki-elementer tilføjes, og i hovedbiografen begynder bølger forsigtigt at kærtegne de sandede bugter i Grækenland.

Sangen bryder grænser i dissebegrænsede tider og bringer os til sommeren. Kærlighed – aktiveres med en god grund! Ja, og et nyt album “Ganz Still” ventes også i efteråret og mon det kan forventes, at “Liebe” findes på det …

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse