Monika Martin: Nyt Album “Ganz still”

Foto: Telamo.de / Jan Weskott

De høje, høje toner, de var aldrig rigtig hende ting. Hendes musik, hendes sange, den måde Monika Martin går på scenen og taler og synger til folk på den, kan bedst beskrives som sjælfuld, følelsesladet, følsom og empatisk.

I begyndelsen af ​​sin karriere fik hun hurtigt tilnavnet “Den stille stjerne”, men stilhed betyder ikke absolut stilhed. Det er snarere det modsatte af støj. Selvvalgt stilhed har en beroligende virkning i os. “I stilheden hører jeg mit hjerte højest” siger Monika Martin på sine koncerter, og publikum elsker disse øjeblikke i disse ubeskrivelige øjeblikke.

Det nye, stille album, indeholder ikke kun stille sange. Snarere er det en samling sange, der har en ting til fælles med hensyn til deres budskab: De får dig til at tænke og hjælper således yderligere.

Krisen som et job for Monika Martin

Mens Monika Martin producerede albummet “Ganz still”, kom Corona og lammede landet / verdenen. Nedlukning. ”Det var straks klart for mig, at det som sanger var mit job at give folk støtte og være der for dem, især på dette tidspunkt,” siger hun.

Da Corona helt lammede kulturlivet, tøvede Monika Martin ikke et øjeblik og flyttede sine tidligere kaldte “klubkoncerter” til Internettet. Den resulterende en nærhed til hendes publikum der hjalp mange mennesker gennem denne vanskelige tid med isolation.

Monika Martin siger: ”Jeg vil have råd til dette nye, stille album lige nu. Jeg føler mig forpligtet til at give folk trøst og håb gennem min musik.

Efterfølgende optræder Monika Martin live igen. I begrænset omfang, som tilladt. Hun ønsker bestemt at holde klub-koncerterne i det virtuelle rum.

Et album som en besked mod frygt

Med “Ganz still” udgiver Monika Martin et ekstraordinært, men ikke et usædvanligt album. Det er altid godt med overraskelser, og denne gang er albummet mere end bare en ny cd.

Monika Martin står over for frygt med ansvar og mod i hjertet. Valget af sange er positivt og ikke deprimerende, fordi der er lys for enden af ​​tunnelen!

Albummet “Ganz still” udgives den 30. oktober 2020 som en cd og som en begrænset fanbox-udgave.

Kilde: Stadlpost.at

Køb her: Monika Martin – Ganz still

Det skal du læse