5 ting du skal vide om Andrea Berg

Andrea Berg er schlagerdronningen, elsket for sin nærhed til sine fans. Schlager.de afslører 5 fakta om Andrea Berg, som du sikkert ikke kender endnu.

1. Andrea Berg – selvdesignede sceneoutfits

Andrea Berg er ikke kun berømt for sine sexede outfits på scenen, hun designer dem også selv. Hun skaber sine unikke sceneoutfits med blyant og papir og får dem derefter tilpasset af designere. Hun vælger bevidst prangende og iøjnefaldende tøj for at udtrykke sin personlighed. Selvom hun er blevet kritiseret for det, har hun bevist, at hun har humor og inviteret designeren Guido Maria Kretschmer til at designe hendes tøj.

2. Hendes lækre kurver

Andrea Berg har trukket overskrifter med sit imponerende vægttab på 13 kg. Hendes figurhemmelighed ligger i at undgå kulhydrater som brød og pasta. Alligevel tillader hun sig selv en undtagelse en gang om ugen og nyder en lille delikatesse.

3. hemmeligt bryllup

Andrea giftede sig med sin Uli Ferber ved en romantisk ceremoni i Las Vegas i 2007. Brylluppet var hemmeligt, og selv hendes familie fandt først ud af denne særlige begivenhed senere.

4 Familien betyder alt for hende

Ud over sin succesfulde musikkarriere er Andrea Berg også en stolt mor: datteren Lena-Marie fra hendes forhold til ekskæresten Kai Severin og Andreas, søn af hendes mand, Uli Ferber, fra et tidligere forhold. Hun lægger stor vægt på sit familieliv og sin rolle som mor.

5. Hun kan lide at lave god mad i køkkenet

På trods af sit slanke udseende kan Andrea Berg godt lide at lave god hjemmelavet mad. Hun har primært lært at lave mad af sin mormor og mor og har en svaghed for retter som røget svinekød, gullasch og spätzle. Selvom hun også laver eksotiske retter som thai-karry, foretrækker hun det traditionelle baden-württembergiske køkken.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse