30 Jahre Andrea Berg – Vurderinger

I lørdags præsenterede Giovanni Zarrella “30 jahre Andrea Berg” på ZDF. Dronningen af ​​tyske schlager fejrede sit scenejubilæum i dette store tv-show. Mange stjerner og venner kom for at lykønske. Det var en stemningsfuld aften med mange følelsesladede øjeblikke. Derudover var det for længst på sin plads at hædre karrieren for en exceptionel kunstner i så stor skala. I hvert fald blev “30 jahre Andrea Berg” godt modtaget af fansene. Og der er allerede en aftale om en ny udgave. Som den nykårede nummer et på de tyske albumhitlister burde seertallene være tilsvarende høje. Her er anmeldelserne af dette særlige Giovanni Zarrella-show.

Med al spændingen omkring Helene Fischer de seneste år, glemmes det alt for ofte, at vi har en rigtig schlagerdronning i Tyskland med Andrea Berg. Måske var dette ZDF-show den 6. august nødvendig for at demonstrere dette på imponerende vis igen. Med “30 jahre Andrea Berg” og det nye album “Ich würd’s wieder tun” har Andrea igen bragt sin lange karrieres store hits frem. Hun har formået det kunststykke ikke bare at udgive en best-of. Hun har genindspillet sangene med kendte stjerner og givet dem en ny glans. Det taler også for Andrea, at så mange artister og bands nyder at synge en duet med hende. Selv internationale stjerner som Johnny Logan og Justin Jesso er med på albummet.

Og gæstelisten til “30 jahre Andrea Berg” var virkelig imponerende. ZDF-showet blev i øvrigt optaget den 29. og 30. juli i Aspach. Giovanni Zarrella som moderator var også et lykketræf. Selvom han førte aftenen igennem, var det altid tydeligt, at Andrea Berg var i centrum. Det var en aften med høje og bløde toner. Udover hits og store stjerner var der også plads til Andrea Bergs sociale engagement. ZDF-showet ramte bestemt en akkord hos fansene. Reaktionerne på de sociale medier har gennemgående været positive.

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Fantastiske kjoler og store stjerner ved 30 jahre Andrea Berg

Der var selvfølgelig fokus på musikken. Andrea Berg sang mange duetter med sine prominente gæster. I opløbet vakte den fælles optræden med Vanessa Mai stor opmærksomhed. Sammen sang de sangen “Unendlich”. Det var en perfekt kombination af moderne og traditionelle schlager. Balladen “Never walk alone”, som Andrea Berg præsenterede med ESC-stjernen Johnny Logan, blev også taget rigtig godt imod af fansene. Disse duetter kan i øvrigt alle findes på den nye cd “Ich würd’s wieder tun”. Albummet er allerede nummer et, og vi er sikre på, at salget igen vil stige efter ZDF-showet.

Giovanni Zarrella præsenterer 30 år med Andrea Berg – gode seertal

Gæstelisten til ZDF-showet “30 jahre Andrea Berg” behøvede ikke gemme sig bag “festen” med Florian Silbereisen. Der var også noget for enhver smag i musik. Dette scenejubilæum var faktisk et tv-show, hvor hele familien kunne samles foran tv’et. Det er selvfølgelig spændende at se, om det afspejles i vurderingerne. Chancerne er gode, for Giovanni Zarrella-programmerne på ZDF tiltrækker altid mange mennesker til at se tv. “30 jahre Andrea Berg” kan også se frem til flotte seertal. For 4,27 millioner seere så med i lørdags

Kilde: Schlagerfieber,de

Det skal du læse