Zwirn

Kilde: Telamo.de

Lidt vanvid er bestemt en del af en sådan beslutning. Efter at det har taget 10 år at lave et navn som “Wahnsinns 3” og endda fejre hitliste succeser, så begynder Brødrene Siegi og Jürgen nu sammen med deres fætter Mario, ikke kun med et nyt album, men selv med et nyt navn, Zwirn.

Navnet er godt nok ændret, men den musikalske kvalitet og det sjove, som drengene er kendt for, forbliver! Det bliver endnu mere! Fordi godt humør og feststemning er garanteret med Zwirn. 12 moderne, forskellige og spændende sange venter lytterne til det helt nye album “#hobidi”.

Og selv den første single release, den rytmiske titelsang “#hobidi” giver ren glæde, gør pulsslaget hurtigere og udstråler en frihed, hvoraf man let kan blive inficeret.

Denne bestemte “kølighed” blev også bevist, da man optog videoen for singlen i Londons kulturelle storby: bankfolk danser, mødre synger og punker groover! og som et bonus nummer finder man det ultimative Darius&Finlay-Remix af „#hobidi“

Den fængende melodi “Wüst du” har ligget med topplaceringer på de Ö3 østrigske Top 40 Single Charts og endda i Top 20 i flere uger i 2016, og man bør ikke gå glip af denne longplayer.

Siden gutterne fra Zwirn, er meget tæt forbundet til det øvre Østrig, dedikerer trioen en hjertelig tak til deres smukke alpine republik med “Hoamat”.

Alle kender følelsen af at være “Nyforelsket”. Præcis disse følelser bobler i fansen ved den fejende kærlighedserklæring “I steh auf Di seit gestern”.

Og når det kommer til at blive forelsket, erfarer vi, at når Zwirn genialt reciterer de første overtures til en pige iført “An Edelweiss in Dirndl”, at den humoristiske “Partykracher” er absolut et andet højdepunkt i albummet.

Pakket til dans, men lidt dybere, kommer det med “Sie braucht des ganze Geld net”. Denne titel giver et meget autentisk billed af en livsstil: “Penge betyder ikke alt i livet”. Kærlighed er det, der betyder noget, og derfor har Zwirn med “Bleib bei mir” en melodisk og følelsesmæssig bekendtgørelse om kærlighed. Den sidste linje er, at du endelig kun kan finde glæde og tilfredshed i dig selv. Med denne rådgivning motiverer Zwirn os til “Ich umarm’ die ganze Welt” og giver masser af optimisme.

De tre kunstneres liv har aldrig været præfabrikeret eller konventionelt. Det er netop det der giver dem deres succes, og denne alsidighed afspejles også på albummet “#hobidi”. Siden barndommen har brødrene Jürgen og Siegi Maier og deres fætter Mario Bröslmeyr lavet musik.

I 2007 indså de, at deres barndomsdrøm om at erobre den musikalske verden og danne “Madness 3”.

Men en mavefornemmelse fortalte dem sidste år: “En tråd med 3 snoede tråde har en meget højere brudstyrke, styrke og liv, end de ikke-snoet tråde.” Så de har omdøbt sig uden yderligere varsel, og bør have ret med deres navneændring: Som en “tråd” binder de problemfrit sig til deres succeshistorie og viser med deres nye album “#hobidi”, at de har fundet deres egen umiskendelige lyd og stil.

Kilde: Telamo.de

Bestil albummet her: Zwirn

Det skal du læse