Zucker, Lombardi & Co.: Disse schlagerstjerner har allerede haft Corona

Selv efter mere end et år har coronakrisen os stadig under kontrol. Og selvfølgelig stopper virussen ikke ved Schlager-industrien: Disse Schlager-stjerner har allerede haft eller fået Covid-19-virus!

Foto: MDR/Tom Schulze

Nik P.

Det var et chok da Nik P. og hans kæreste blev syge af Covid-19 i marts 2020. Et chok, fordi viden om denne sygdom ikke var så omfangsrig som den er i dag. Resultatet: Nik P. måtte være i karantæne i to måneder. I et interview dengang sagde han, at hans naboer og venner hjalp ham meget i løbet af den tid, handlede for ham og tog stor omhu, så han og hans Karin ville få det godt igen. Hertil kommer, som han afslørede i det eksklusive Schlager.de-interview, at hovedpinepiller, febersænkende midler og hjemmelavet kyllingesuppe hjalp ham på benene igen. I mellemtiden er de to dog, gudskelov, kommet sig.

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Marianne Rosenberg

I marts 2020 udgav Marianne Rosenberg sit nuværende album “In the Love of Love”. Kort efter offentliggørelsen bemærkede sangeren de første symptomer, hun fortalte “BILD” det på det tidspunkt. Efter en test var det sikkert: hun var syg med Covid-19 virussen. En næsten truende oplevelse for Marianne, fordi det ikke er noget for en arbejdsnarkoman som hende ikke at kunne forlade lejligheden og konstant skulle tænke på virussen. Ikke desto mindre var hun i stand til at stole på hjælpsomheden af ​​sine venner i karantæneperioden: En plejepakke siges at have ventet lige uden for døren næsten hver dag. Sødt…

Foto: tim-toupet.de

Tim Toupet

Ballermann-stjernen var også et offer for coronavirussen. Den sympatiske Rhinelander blev inficeret med Covid-19 i epicentret i Ischgl. I en Instagram-video fortalte Tim, at han besøgte den østrigske festborg med sine venner i slutningen af ​​vinteren 2020. Men han var heldig: Sygdommen gik hurtigt, og på det tidspunkt troede sangeren også, at pandemien hurtigt ville passere: ”Der er også en tid efter Corona. Du skal tænke positivt.”

Foto: anniperka.de

Anni Perka

Det skulle faktisk være hendes år 2020: Anni Perka ønskede at gifte sig med sin mangeårige ven Peter i år. Men Corona modsatte (næsten) planen: Kort før brylluppet blev de to turtelduer syge af virussen og måtte sættes i karantæne. Også det! Men intet og ingen kan stoppe kærligheden: Anni og Peter var overlykkelige og frem for alt sunde og glade 26. juni 2020 i Landshut på Trausnitz Slot. Alt er godt, der ender godt …

Foto: stefanstuermer.de

Stefan Stürmer

Stefan Stürmer var en af ​​de første berømtheder, der blev syg af Corona. Tre dage efter en optræden i det østrigske skisportssted Sölden siges det, at Ballermann-sangeren klagede over hovedpine og høj feber i marts 2020 ifølge “BILD”: De typiske symptomer på en Covid-19 infektion. Testen viste sig at være positiv, og Stefan måtte blive hjemme i to uger. Selvom han ikke følte sig dødssyg, måtte partysangeren kæmpe med svimmelhed, hoste og kredsløbsproblemer. For at komme tilbage på benene havde Stefan Stürmer et afprøvet middel: Drik meget te. Tilsyneladende hjalp det …

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann – (Pietro Lombardi tv og Giovani Zarella th)

Pietro Lombardi

Pietro Lombardi meddelte overraskende i midten af ​​januar, at han havde Corona. På Instagram delte han med sine fans: ”Jeg stod op i morges og følte en så ubehagelig kropsfølelse. Min mavefornemmelse fortalte mig: ‘Kom nu, lav en Coronatest.’ Og desværre var testen positivt.” I mellemtiden er symptomerne på sygdommen endda forværret, da han fortalte sine tilhængere: “Det er officielt: Min smagssans er bare væk, og det er sådan en underlig følelse.” Derudover skal sangeren kæmpe med åndenød og knoglesmerter. Særligt bitter: På grund af karantænen har Pietro Lombardi oprindeligt ikke lov til at se sin søn Alessio.

Foto: Anita & Alexandra Hofmann Facebook

Anita og Alexandra Hofmann

Da Anita og Alexandra Hofmann bor under ét tag, er det ikke overraskende, at søstrene begge var smittet med Corona. Alexandra blev dog først smittet. Det faktum, at hendes søster og endda hendes børn nu også har Corona, rammer Schlager-sangerinden hårdt, som hun indrømmede i en videobesked: ”Jeg er nødt til at klare det faktum, at vi alle er Corona-positive nu, Anita og min familie. Jeg kan endnu ikke forklare, hvor jeg fik det, fordi vi var yderst forsigtige. ”

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Patricia Kelly

Patricia Kelly blev heller ikke skånet: Hun kæmpede endda med usædvanlige symptomer som mavekramper, nyresmerter og appetitløshed i december 2020. ”Smerten var op og ned, det var ikke en lige linje. Men jeg var generelt svag, lå i sengen i en uge og havde næppe nogen appetit, ”rapporterede 51-åringen til“ BILD ”. Hun måtte endda en tur på skadestuen! Heldigvis inficerede hun ikke sin mand Denis og hendes sønner Iggy og Alex, som hun rapporterer på Facebook: “Jeg er taknemmelig for, at min familie ikke var smittet, og at alle er raske.”

Foto: Universal-music.de

Ben Zucker

Ben Zucker måtte for nylig annullere sin digitale live-koncert, fordi der var en positiv Corona-sag i hans team. ”Siden da har alle involverede i optagelserne, inklusive mig, været i karantæne. I løbet af disse 14 dage derhjemme lavede jeg regelmæssigt hurtige tests, som altid kom tilbage negative … “, forklarede Ben i en videobesked. Men det var kun et spørgsmål om tid, før han blev inficeret med virussen. Og faktisk! I midten af ​​april meddelte Schlager-stjernen med den hæse stemme, at han havde Corona. “Inkubationsperioden varede i mange dage, hvilket personligt viser mig endnu en gang, at vi alle skal være meget forsigtige i disse dage,” advarer 37-åringen. Heldigvis har han selv “kun meget, meget lette forkølelsessymptomer”, som han afslørede i et interview med “Guten Morgen Deutschland”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse