“ZDF-Fernsehgarten”-værten Andrea Kiewel: Ærlige ord om ægteskabet

Den populære tv-vært Andrea Kiewel har allerede været gift tre gange, men desværre varede kærligheden kun kort tid. Ikke desto mindre ville moren til to turde tage skridtet igen – på én betingelse…

Et lykkeligt ægteskab er hårdt arbejde. Men nogle gange udvikler partnere sig i forskellige retninger med tiden, og kærligheden går fløjten. Det har Andrea Kiewel også oplevet. Den 57-årige har allerede tre mislykkede forsøg bag sig. Alligevel er hun i positivt humør og kan ikke forstå, hvorfor folk er så kritiske over for et nyt forsøg. I sin klumme i “SUPERillu” skriver hun: “Hvem i alverden har besluttet at kalde det andet ægteskab i et menneskes liv for “kapitel B”? Hvor kommer denne følelse fra, at alt efter den første kærlighed bare er ‘B’? Halvt så godt? Brugt?” Efter hendes mening er den anden, tredje eller fjerde pagt for livet ikke værre end den første. Tværtimod! “Anden gang mødes to eksperter, som ved, hvor meget man kan forvente af hinanden og af at være sammen med hinanden. Og kan,” siger Kiwi. Hun mener, at “chancerne for at gøre det bedre” er betydeligt større.

Andrea Kiewel: Skal hun snart giftes med sin kæreste?

Ville “ZDF-Fernsehgarten”-værten turde gå op ad kirkegulvet igen? Hun har trods alt været lykkelig i et stykke tid med en mand fra Tel Aviv, som hun kærligt kalder “Astronaut”, og som hun endda har taget et hebraiskkursus for. Hvis nogen kunne love hende, at hendes næste ægteskab ville blive en fest, “så ville jeg med glæde åbne bogen igen. Og springe det første kapitel over.” Ærlige ord! For selv om de sidste løfter ikke holdt, har Andrea Kiewel lært meget af fortiden og taget det med sig: “Kun de, der er med sig selv, kan også være med andre. Kun den, der er god mod sig selv, kan være god mod andre.” Det er sandt!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse