ZDF-Fernsehgarten: “Schlagerparty” den 30. juni – men DET giver problemer!

Så går vi i gang! Den 30. juni 2024 inviterer Andrea Kiewel til den store “Schlagerparty” i ZDF’s “Fernsehgarten”. Disse gæster vil bringe studiet i Mainz i kog, men én ting skaber allerede skuffelse blandt fans.

Nu på søndag vil Andrea Kiewel igen sørge for god stemning i ZDF’s “Fernsehgarten”. Under mottoet “Schlagerparty” vil adskillige schlagerstjerner fejre sommeren med publikum. Gæstelisten har allerede skabt begejstring blandt seerne. Så meget, at der var en bitter skuffelse efter kort tid.

ZDF “Fernsehgarten”: “Schlagerparty” – stor skuffelse for fansene?

Årsagen: De eftertragtede bordpladser til det store “Schlagerparty” i ZDF’s “Fernsehgarten” har været udsolgt i ugevis. Indtil videre har der været en venteliste, men selv den ser ud til at være overfyldt. Det er helt sikkert frustrerende for fans, men der er stadig nogle få pladser og ståpladser til rådighed til “Schlagerparty”. Hvis du ikke vil være der, kan du stadig se live-showet på ZDF. Og denne gang kan publikum se frem til crème de la crème inden for schlager.

Følgende stjerner vil deltage i den kommende udgave af “Fernsehgarten” den 30. juni 2024:

Hansi Hinterseer
Bernhard Brink
Madlen Rausch
Ramon Roselly
Anna-Carina Woitschack
Amigos
Brings
Francine Jordi
Charlien
Eko Fresh
Greenbelt Roses
Cynthia Barcomi

I tråd med “Schlagerparty”-temaet kan seerne glæde sig til en helt særlig premiere. For første gang vil Bernhard Brink og Madlen Rausch optræde med deres fælles duet “How do you do!” i Andrea Kiewels show på live-tv.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x