ZDF-Fernsehgarten: Tilskuere måtte evakueres live

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Hvilket chok! Seerne af søndagens udgave af ZDF “Fernsehgarten” måtte evakueres live i showet i dag. Hvad skete der? Der blev annonceret et tordenvejr, og så Andrea Kiewel og alle de andre på Mainz Lerchenberg måtte forlade området igen kort efter showets start …

Seerne sad på deres pladser i kun 15 minutter ved live showet af ZDF “Fernsehgarten”, da de måtte forlade området igen. Michelle og Mike Leon Grosch var heldige og var i stand til at synge for publikum på scenen inden evakueringen.

Men så overraskelsen: Alle skal forlade Mainz Lerchenberg så hurtigt som muligt. Andrea Kiewel forsøgte at forklare det hele sådan:

”For første gang på halvandet år er der virkelig mange tilskuere, næsten 400. Og næsten før showet er startet, skal vi bringe seerne i sikkerhed. (…) Der er et stort tordenvejr, der advares til at komme ind over Lerchenberg.”

Andrea Kiewel: Showet skal fortsætte

Uden yderligere varsel blev publikum bragt til Meistermannhalle ved ZDF, og Kiewel lovede: ”Det er ikke i lang tid, bare kort. Det vil passere, det vil gå videre, så mødes vi igen her.” Hun og kunstnerne gjorde sig det behagelig i haveskuret på stedet – beredskabsplanen for sådanne situationer. Derefter omkring klokken 13.30 kom lettelsen: Showet kunne fortsætte, og tilskuerne fik lov til at tage plads igen.

For omkring to år siden var der også en større evakuering i “Fernsehgarten”, og Mallorca-festen faldt bogstaveligt talt igennem. Men vi fortsætter med at sige: Holdet og moderatoren holder altid et klart hoved i sådanne vanskelige situationer og mestrer sådanne ting med ro og bravour!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse