ZDF-Fernsehgarten: Så lidt tjener showets stjerner 

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Slut! Ud! Forbi! Den fjerde udgave af “ZDF-Fernsehgarten” i den aktuelle sæson er også forbi. På Mainz Lerchenberg fejrede kunstnere som Michael Holm, Die Prinzen og Sotiria under mottoet “Deutschlandreise” – sidste gang uden publikum, fordi de er tilbage i næste uge.

Men hvad tjener stjerner og starletter egentlig, når der synges om søndagen på ZDF? Ikke ret meget kan vi allerede sige på forhånd: Det er bestemt mindre end du troede!

Som “BILD” nu afslører, skal kunstnerne kun modtage en udgiftsgodtgørelse på 750 euro (ca. 5.578.- dkk). Uanset om de er individuel kunstner, duo eller band. Uanset om de er en nybegynder eller en mega-stjerne. Fra dette lovmæssige beløb, skal de betale fulde rejse- og hotelomkostninger.¨

Ifølge en kunstner manager, der kommenterede emnet i “BILD” -rapporten, ville mange kunstnere endda betales mere. Kun nogle gange udgjorde pladeselskaberne forskellen. Ikke desto mindre involveres mange kunstnere. Efter afslutningen af ​​”Willkommen bei Carmen Nebel” er der jo kun “Immer wieder sonntags”, “Die Feste mit Florian Silbereisen” eller “ZDF-Fernsehgarten” som en platform for kunstnere.

 

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x