ZDF-Fernsehgarten on tour” fra Gran Canaria

Billede: ZDF – Sascha Baumann

Andrea Kiewel præsenterer tre forårsudgaver. Inden “ZDF-Fernsehgarten” sæsonen starter på Mainz Lerchenberg bortfører Andrea Kiewel ZDF seerene til Gran Canaria på tre søndage. Derfra vil hun præsentere tre udgaver af “ZDF-Fernsehgarten on tour” med stjerner, musik og snak fra søndag den 14. april 2019, kl. 12.00.

Musikgæsterne i den første udgave på Playa de Amadores på den sydlige del af øen er Marquess, Stereoact feat. Vincent Gross, Cesár Sampson, Parallel og mange andre.

Moderator Andrea Kiewel venter musikstjernerne såvel gæster som: Anselm Nathanael Pahnke der rejste på en fabelagtig 15.000 kilometer tur, i 414 dage på cykel gennem 15 afrikanske lande. Han fortæller om højdepunkterne ved denne ekstraordinære rejse, der tog ham fra Sydafrika til Egypten. Derudover forbereder den kendte tv-kok Brian Bojsen et lækkert tre retters måltid, der opfordrer dig til at genopdage.

Uanset om det er med “slackline”, med kunst eller på surfbrættet – på Playa de Amadores er det også sporty. Moderator Andrea Kiewel har inviteret dygtige vandrotter og akrobater til at bevise deres færdigheder. Og den tysk-portugisiske skuespiller Manuel Armando Cortez viser i korte film nogle af skønhederne på øen Gran Canaria.

To yderligere Gran Canaria udgaver af “ZDF-Fernsehgarten on tour” udsendes den 21. og 28. april 2019. “ZDF-Fernsehgarten” sæsonen på Mainz Lerchenberg starter søndag den 5. maj 2019, kl. 11.50, på ZDF.

Det skal du læse