ZDF “Fernsehgarten”: Løber det succesfulde format tør for stjerner?

ZDF “Fernsehgarten” tilbyder faktisk den ideelle reklameplatform for stjerner fra musikscenen. Publikum på Lerchenberg er altid i godt humør, hyggelig klapsalver og god omtale er uundgåeligt. Moderator Andrea Kiewel har dog for nylig gjort sit eget show en bjørnetjeneste, hvilket tilsyneladende har en effekt på gæstelisten.

Dyrehave i stedet for tv-have – I sidste søndags udgave (22. maj) var det ikke de optrædendes præstationer, der bragte publikum og tv-seere i ekstase. “Fernsehgarten” blev omdannet til en zoologisk have, hvor oplægsholderen kom helt tæt på alle slags firbenede venner.

Da gæsten Mike Singer meldte afbud med kort varsel, var de ansvarlige naturligvis tvunget til at improvisere. At de foretrækker at stole på hunde, katte og æsler i stedet for blændende stjerner, kan skyldes de kendtes tilbageholdenhed.

Foto: ZDF / Jana Kay

Har du ikke lyst til at stille ubehagelige spørgsmål?

En søndag tidligere (15. maj) forårsagede Andrea Kiewel også en lille skandale, da hun spurgte Lili Paul-Roncalli om hendes babyplaner foran kameraerne. Cirkusarvingen var synligt utilpas med emnet. “Man stiller ikke en kvinde sådanne spørgsmål længere i 2022,” svarede hun. Seerne delte Lilis mening og gik i flint med Andrea Kiewel på sociale medier.

Var Andreas manglende følsomhed årsagen til at skifte til dyregæsterne? Indtil slutningen af ​​sæsonen har “Kiwi” stadig tid nok til at polere det ridsede billede. Hvis hun ikke allerede har sprængt sin chance med det ene eller det andet…

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse