“ZDF Fernsehgarten” Er Andrea Kiewel gået for langt? Beskyldninger om “sexisme”!

Katastrofal flirt? Andrea Kiewel var i et særligt flirtende humør under det sidste ZDF-program “Fernsehgarten”. Hun var især betaget af én mand. Nogle seere mener, at studieværten helt sikkert gik for langt! Hvad siger du til det? Nu taler de ansvarlige lige ud af posen

“Andrea Kiewel har overdrevet ud over alle grænser”.

Andrea Kiewel kan godt lide at vise sig selv meget “tæt på” foran kameraet. Det er ligegyldigt, om det er seerne eller de kendte gæster. Andrea Kiewel bærer gerne sit hjerte på ærmet med kvikke ord og et glimt i øjet – men hvor går grænsen? Efter metalbandets optræden var den populære Andrea så betaget af det, at man skulle tro, hendes hjerte hoppede ud af brystet på hende. Først var hun meget høflig – så blev stemningen til flirtehumør – med en fyrig intensitet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Angus McSix (@angusmcsix)

“Beskyldninger om sexisme!” – Kæmpe beskyldning! Reaktionen

Så gik det for alvor løs: Trommeslageren Manu Lotter optrådte topløs på scenen, og det fik Andrea Kiewel til at koge over. Men den kække replik faldt slet ikke i god jord hos hendes publikum. Selv “sexisme-beskyldninger” blev lagt i munden på hende.

Men gutterne fra “Angus McSix” forsvarede “Fernsehgarten”-værten og talte lige ud af posen! “Tilsyneladende blev nogle seere generet af, hvad de troede var en sexistisk bemærkning fra værten Andrea Kiewel. Det kan vi give grønt lys for.” Og hvad synes du om det?

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse